Šta trebate znati o vezi sa starijim muškarcem?

Autor Datum 14/03/2016

Iako su s godinama kao vino i stariji muškarci mogu iznenaditi nekim nezrelim postupcima. Evo što su oni sami otkrili o sebi.
veza stariji muskarac

1. Ne želimo da se družimo s prijateljima

Nije kao da smo stariji samo pet godina, pa nam je super zabavno ići na rave tulum vašeg prijatelja. Noći kada smo lumpovali do pet ujutro su iza nas.

2. Možda samo jedan viski umjesto sedam vodki

Mi i dalje možemo piti, samo to ne želimo raditi u nekom ofucanom baru. Sada možemo priuštiti pravo piće u baru gdje se nećemo gurati za šankom.

3. Slušat ćete priče o “starim danima” i pitati se zašto više nismo tako zabavni

Propustili ste naše divlje dane, te ste u naš život ušle kada smo se smirili. Ne pokušavajte nas potaknuti na ponašanje od ranije jer je najbolje da ostane u albumu uspomena.

4. Mi nismo uvijek baš tako zreli

To što smo stariji ne znači da smo prestali gledamo crtiće ili da se smijemo na najgluplje fore. Neke stvari nikada neće proći.

5. Nismo više u fazonu neobaveznih veza

Ako smo u vezi, onda smo stvarno u vezi.

6. Znamo što želimo od života i teško da će to netko moći promijeniti

Ok, možda nitko baš ne zna točno što želi, ali imamo posao, ako ne i karijeru, više novca i određeni način života. Zašto bismo htjeli mijenjati nešto čemu smo u dvadesetim stremili?

7. Mnogo smo naučili iz prethodnih veza

Da naravno da imamo mnogo emotivnog tereta na leđima, ali što smo više djevojaka imali bolje znamo što želimo i kako da izbjegnemo iste pogreške koje smo ranije činili.

8. Mi smo zaista kao vino

Muškarci zaista bolje izgledaju s godinama.

9. Moguće je samo prijatelji s bivšim djevojaka

Budite spremne na to. Svaki zreo i pristojan muškarac u 80 posto slučajeva civilizirano je raskinuo s bivšom. Ali, ne brinite više nismo zaljubljeni u njih.

10. Bolji smo u krevetu

Hajde, jednostavno reći da imamo više iskustva.
Izvor:superzena

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.