Šta o vama govori vaš omiljeni modni dodatak?

Znamo da naši astološki znakovi ponešto govore o našoj osobnosti, ali što poručuju velika torba ili slušalice na ušima?

Torba – Omiljeni modni dodaci

Uvijek nosite: preveliku torbu

Možda vas prijatelji vec pred vama ili vama iza leđa zezaju zbog vaše divovske uvijek pretrpane torbe, ali to ne treba da vas zanima. Zašto? Zato što ste uvijek u pokretu i spremni za akciju. Provodite radne dane izvan kuće, a praktična individualka poput vas uvijek mora biti spremna za sve nepredviđene situacije.

Nekad cete možda patiti kad vas zabole leđa jer kao da nosite paket enciklopedija u torbi, ali kao izviđač, uvijek spremni i znate da vas na kraju stvarno ništa ne može iznenaditi.

Uvijek nosite: Naušnice sa porukom

Netko se ne boji uhvatiti ukoštac s dramom. Naušnice koje odvlače pozornost detalj su za ženu koja se ne boji da hrabro pokaže svoj ​​osobni stil.

Od klasičnog glamura do kul i nepredvidivog, modno ste neustrašivi i ljudi cijene to na vama.

Uvijek nosite: Mačkaste sunčane naočale

Možda romatično razmišljate o prošlosti čiji dio uopće niste ni bili i dosta ste sentimentalni. Vama se sviđa taj retro stil i cijenite unošenje određenog damskog duha u svakodnevicu. Živjela ženstvenost!

Uvijek nosite: slušalice na ušima

Voljeli biste vaš život ima svoju glazbenu filmsku podlogu, zar ne? Pa, i mi isto. Vi ne samo da volite glazbu, vec ona vama treba kako biste preživjeli dan. Slično tome, okružujete se umjetnošću, knjigama i filmovima koji vas inspiriraju. Vi ste kreativna žena puno snage i čvrstih stavova i uvjerenja.

Uvijek nosite nježno poslagane lančića

Ako volite tanke lančića koje rado složite u vecim količinama, oko vrata, vjerojatno pratite najnovija zbivanja u svijetu mode. Znate da se nepogrešivi stil krije u najmanjim detaljima, te ne smatrate da morate na sva zvona pokazati najnoviji hit na tržištu kako biste dokazali da ste sređeni i “skockani”. Vi ste elegantni i šik, ali nikad to ne biste priznali javno.

Uvijek nosite: otkačenu masku za smartfon

Ekcentrični ste i ne bojati se ničeg više od toga da vas netko nazove “normalnom” i jednostavnom. Marširate u svom ritmu i tako se izražavate pred svima i bez ograničenja. Birate odjeću, namještaj, modne detalje i šminku na temelju toga od čega vam jače zakuca srce, čak i ako ce drugi oko vas ostati u čudu. Uostalom, tko ne bi želio dodatni par ušiju na mobitelu?

Uvijek nosite: Ray Ban naočale

Vaš moto je da ono što nije slomljeno nema potrebe ni popravljati. Vi se u potpunosti držite klasike, i to je vidljivo na vašem licu, ali iu garderobi. Vi ste kraljica elegancije, a tradicija definitivno nije dosadna kad je vi nosite na sebi.
Izvor:magazin.hr