Šta vaša frizura govori o vama?

Frizura koju često nosite otkriva osnovne karakteristike vaše osobnosti. Pronašli smo za vas frizure koje žene najčešće nose i što one govore o njima.
sta vasa frizura govori o vama
Konjski rep – Žene koje nose konjski rep su jake, stabilne, vole brz i strastven seks i često preuzimaju inicijativu u vezama.

Ležerna punđa – Ove žene vole biti u cetru pozornosti. Uživaju u flertu i ne trpe da ih bilo ko sputava.

Pletenice – Žene koje nose pletenice izgledaju nježno i romantično, međutim, one vole držati sve pod kontorlom i ponekad su oštre u komunikaciji

Ravna kosa – Žene s ovom kosom su osjećajne i nježne. Vrlo su energične i imaju jak karakter. Ove žene umeju da ssosećaju s drugim ljudima.

Kratka kosa – Žene kratke kose su kreativne i suptilne. Ove žene drže do svog izgleda i važno im je što drugi misle o njima.

Divlje kovrčava kosa – Ove žene je teško ukrotiti. Ne vole da ih netko sputava. One su opuštene u svakoj situaciji i malo što ih može iznenaditi i začuditi. Žena kovrčave kose je hedonista.

Valovita kosa – Ova žena je puna samopouzdanja. Dobro je organizirana, ali nema mnogo strpljenja. Ove žene su ponosne na svoj izgled i vjeruju da lijep izgled može otvoriti sva vrata.

Česte promjene frizure – Žene koje vole često mijenjati frizure ne prihvaćaju autoritete, buntovnice su, ali imaju stila. Ove žene uvijek znaju što žele i ne odustaju od svog cilja. Često sanjare i fantaziraju, pa to sputava njihovu ambiciju. Ove žene su krhke i osjećajne, ali vješto to kriju.
Izvor:ljepota.ba