Šta vaša odjeća govori o vama na prvom sastanku?

Autor Datum 22/05/2016

Potraga za savršenim outfitom i inače izaziva paniku, a zamislite kako je tek kada birate odjeću za prvi dejt! Izrovareni plakar, čitav njegov sadržaj razbacan po namještaju … Jednom riječju kaos.
prvi sastanak odjeca
Ako možemo ikako da vam olakšamo onda je to uz pomoć nekoliko osnovnih opcija koje možete odabrati. Ovisno od toga kakvu reakciju želite izazovete.

Suknja i tenisice

Ovaj outfit poručuje “ja sam zabavna osoba koja uživa u stranim filmovima i dizajnu interijera”. Kombinaciju ste čisto nabacili na sebe jer se ne opterećujete dvosatnim spremanjem, ai vjerojatno ste bili previše zauzeti odabirom pravih uzoraka za onu sjajnu fotelju u ćošku svoje sobe.

Farmerice i top s dubokim izrezom

Nakon što ste se konačno odlučili za vaše najuže traperice i majicu sa najdubljim mogućim dekolteom, finalni proizvod odaje djevojku koja je opuštena jer nije odabrala haljinu, ali definitivno skreće pozornost na svoje najbolje atribute. Odabrali ste kombinaciju koju uvijek nosite na dejt, zračite nonšalantnošću i seksepilom, a kada već daje tako dobre rezultate, zašto je se ne biste uvijek držali?

Maksi haljina

Ne ustručavate se pokažete svoju hipi stranu i to je cool. Kada se radi o modi komfor je izuzetno značajan, zato se rijetko odlučujete za potpetice. Što vam je udobnije to vam je ugodnije na sastanku, a on će sigurno pozitivno odreagirati na dobru energiju.

Mala crna haljina i štikle

Ukoliko ne idete u najbolji restoran na svijetu, možda ste malo pretjerali. Ali ako je ovo vaš magični outfit, onaj zbog kojeg se osjećate kao model, dobro ste odlučili! Nažalost, ako riješite opet izaći s njim, biće teško nadmašite dojam s prvog dejta. Ipak, eto izgovora da odete u šoping!

Haljina na preklop

Možda je malo formalniji izbor za opuštenu varijantu u lokalnom baru, ali ne i ako vas on izvodi na neko profinjenije mjesto. Ništa manje i ne očekujete od vašeg partnera. Vi se ne zadovoljavate malim stvarima i treba vam netko tko zna kako se tretira dama.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.