Stradivarius haljine sa životinjskim uzorkom

Autor Datum 23/10/2018

Haljina kao spas svakog outfita. Haljina kao jedinstven odjevni predmet koji je u isto vrijeme ženstven, elegantan i uvijek moderan. Jednostavna za kombinovanje a još ugodnija za nošenje. Haljina, haljina, haljina!! Na novu kolekciju naišli smo u Stradivariusu, jednoj od prodavnica popularnog lanca odjeće Inditex. U galeriji u nastavku možete pogledati favorite koje smo izdvojili za Vas.

Vjerujemo da ste već upoznati sa većinom ovosezonskih modnih trendova, a jedan od njih su nezaobilazni životinski uzorci. Uočit ćete ih na mnogim odjevnim komadima, a priznat ćete da izgledaju veoma moćno i upečatljivo. Kako biste jednobojnu jesensku svakodnevnicu obojili drugačijim notama, počnite od svog outfita. Neka odabir haljine sa animalnim printom bude Vaš izbor. Leopard, zebra ili zmijski print u obliku mini ili midi haljine mogu biti odabir kako za svakodnevne tako i za večernje prilike. Promjenom aksesoara ili obuće učinite Vaš outfit multipraktičnim. Mini haljina u leopard printu i bež nijansama je fantastičan odabir, a uz poneki zlatni detalj i par čizama preko koljena predstavlja apsolutni hit. Ako ste veći fan zmijskog printa, u Stradivariusu možete pronaći sivu mini haljinu ili smeđu midi haljinu sa elegantnim izrezom i pojasom koji će naglasiti Vaš struk.

Vjerujemo da svaka žena razumije prednosti njenog visočanstva – haljine, stoga požurite u Stradivarius i odaberite svoj omiljeni komad.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.