Strijelac godisnji horoskop 2016

Turbulencije će potresti emotivne odnose tijekom čitave 2016. Ovo je povoljan period da vaša veza napreduje i da se više zbližite.
strijelac godisnji horoskop 2016

Ljubav

Turbulencije će potresti emotivne odnose tijekom čitave 2016. Ovo je povoljan period da vaša veza napreduje i da se više zbližite. Međutim, nemojte prenagljujete, kontrolirajte osjećaje. Više se potrudite u vezi i partner će se osjećati ugodnije pored vas i znaće to da cijeni. U suprotnom, možete imati brojnih nesuglasica. Trebali biste više da se posvetite partneru i date mu do znanja da ga volite. Imajte razumijevanja za njegove probleme, ali nemojte ugrozite njegovu privatnost. Krajem godine imate mogućnost da počnete živjeti zajedno ili da se vjenčate. Slušajte svoje srce kada se radi o ljubavi, a ne tuđe komentare.

Posao

Polje karijere je dominantno tijekom 2016. godine. Boravak Saturna sve komplicira, a posebno razdoblje proljeća, kada je uz njega i Mars. Da biste ostvarili ciljeve na pravi način, neophodna je dobra komunikacija s kolegama i njihova pomoć. Do travnja ćete probati sve radite sami i ulagači previše energije, a zatim slijedi razdoblje kada ćete podijeliti obveze na ravne časti. Ako smatrate da je neophodno da pravite neke promjene, sada je idealno razdoblje za to. Što se financija tiče, ove godine očekujte novčane probleme. Ipak, to vas neće puno poremetiti jer ste uštedjeli dovoljno novca za crne dane. Drugi dio godine je pogodan investirati u nekretnine, ali nemojte uzimati kredite iz banke. Ako želite da se financijski osigurati, odvajajte novac sa strane. Izbjegavajte kupnju automobila, nepotrebna je i može vas dovesti u dugove.

Zdravlje

U prvoj polovici godine nametnut ćete sebi jak tempo, pa neće biti vremena za opuštanje. Od travnja se situacija mijenja, isplanirajte putovanje na kojem ćete se konačno odmoriti. Važno je da sačuvate zdravlje i živce.