Stvari koje treba kriti od muškarca

Bez obzira što s partnerom imate potpuno iskren odnos, postoje stvari koje je pametnije prešutjeti ukoliko planirate zajedničku budućnost.
stvari-koje-trebate-kristi-od-muskarca

Iako se sve dobre i čvrste veze baziraju najprije na iskrenosti, pa na svemu ostalom, neke stvari moraju ostati pod velom tajni.

Ma koliko da ste navikli da partneru pričate sve i svašta o sebi, granice vlastitog razotkrivanja moraju postojati. Inače ćete napraviti kontraefekat, odnosno natjerat ga da razmišlja o potpuno nebitnim stvarima, koje bi na kraju mogle uruše vaš odnos.

Stoga, vodite računa da o ovim stvarima nikad, ali nikada ne razgovarate s partnerom i vaša veza neće trpjeti.

Seks s bivšim
Muškarac želi misli da je najbolji od svih s kojima ikad spavali. On ne želi slušati o tome kako je vaš bivši imao “većeg” i kako vam je seks bio senzacionalan. To bi mu moglo stvoriti komplekse, ali i crne misli kako nikada neće moći na taj način da vas zadovolji.

Prijatelj u kojega ste bili zaljubljeni

Ako ste i dalje u kontaktu s tim prijateljem, ni u kom slučaju ne govorite dečku da ste nekada bili zaljubljeni u njega. Može postati paranoičan svaki put kad poželite s njim otići na kavu pa čak i da traži od vas da ga ne viđate više.

Briga o izgledu

Muškarce ne zanima kako njihova partnerica odstranjuje neželjene dlačice, čime prikriva prištiće i što sve radi kako bi izgledala lijepo. Stoga neka vaša briga za izgled ostane duboka tajna, barem prije nego se upustite u avanturu zajedničkog života. Tada nećete moći neke stvari sakriti sve i da želite.