Stvari koje trebate imati u dnevnom boravku

Svaki dnevni boravak treba sadržavati upadljivu fotelju neobičnog dizajna. Ne morate brinuti da li će se uklopiti u vaš životni prostor, jer kakvog god oblika ili boje bila savršeno će pristajati u vašoj dnevnoj sobi.
stvari-koje-trebate-imati-u-dnevnom-boravku
Možda mislite da ukrasni jastuci ne predstavljaju neku posebu vrstu ukrasa na vašim kaučima, ali njima možete osvježiti svaki prostor, pa tako obogatite svoje kauče ukrasnim jastucima.

Tepih koji će krasiti vaš dnevni boravak nikako ne smije biti obični. Potrudite se kupiti tepih koji će prvo svima pasti za oko kada uđu u vašu dnevnu sobu.

Na taj način ćete i osvježiti dnevni boravak, naročito ako odaberete tepih jarkih boja.

Vaš zid svakako trebaju da krase uramljene slike. Može se raditi o umjetničkim slikama, ali i slikama vaše djece i vas i vašeg partnera. Ukrasite zidove uramljenim slikama i svom dnevnom boravku dat ćete jednu notu svježine.

Ako smatrate da ukrasi na policama samo skupljaju prašinu, varate se. Njima ćete razbiti mnotoniju, pa je sada pravo vrijeme da knjige na policama zamijenite zanimljivim ukrasima.

Sto u dnevnom boravku nikako ne smije biti prazan, pa ga ukrasite knjigama. Iako vam se u ovom trenutku čini da to nije dobra ideja, kada stavite knjige na sto vidjet ćete da ste dobili nešto stvarno zanimljivo.

Osobne stvari trebaju da krase svaki dnevni boravak. Uspomene, suvenire s putovanja i sve druge stvari koje vam nešto znače bi se trebale nalaziti u vašem dnevnom boravku. Potrudite se da ga ukrasite na taj način da ovoj prostoriji date svoj osobni pečat.