Stvari koje vaš dečko ne podnosi

Frajeri vole kada se nađu u ulozi zaštitnika i nekog bez kojeg žena ne može. Uživaju kada mogu dami da izađu u susret i ponesu joj prašak od 9 kg od trgovine do kuće ili joj zamjene gumu na automobilu.
dečko ne podnosi
Međutim, nisu baš uvijek raspoloženi za pomoć i u pojedinim situacijama ne bi voljeli da se nađu, ma koliko vas obožavali i voljeli.

Zato, ukoliko vam je stalo do vašeg dragog, znajte da je on uvijek tu za vas osim u sljedećim situacijama:

DRŽANJE VAŠE TORBE

Kada frajer prima damsku torbicu ili veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ​​ego. Obješen. Uništen. Izbrisana. Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali i da im je to kao da ih neko opizdi pečatom po čelu. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: PAPUČAR. Crvenim, velikim slovima.

DOLAZAK U KONTAKT SA VAŠIM BIVŠIM

On shvaća da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala prije njega, ali s njom definitivno ne želi imati ikakve veze, a kamoli da ispija kave. On mrzi što se vi družite s vašim bivšim i preko toga ne može prijeći, pa se potrudite da ih ne spajate u društvu, makar ne neko određeno vrijeme dok se strasti ne smire. Pitanje je samo vremena kada će se to dogoditi.

POMAGANJE VAŠIM PRIJATELJICAMA

U redu, shvaćamo da želite vaše prijateljice vole vašeg dragog i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan, snažan, sposoban, spretan, pravo muško koji zna da napravi što god vam padne napamet. Ali vjerujte da njima pozli kada ih zamolite da vašoj najboljoj prijeteljici ofarbaju stan. Ili sastave novi krevet. Ili je preseliti na drugi kraj grada.

ZAJEDNIČKI ČASOVI PILATESA

Iako postoje razne teorije o tome kako zajedničko vježbanje potiče bliskost među partnerima i rast libida, vježbanje pilatesa ne spada u te aktivnosti. Ako svog frajera dovedete među trideset drugih žena koje ga gledaju mrsko kao da im je upao u kabinu za presvlačenje, jedino što nakon takve seanse možete očekivati ​​je užasna nervoza.