Suknje i hlače za poslovni izgled

Ukoliko želite ovog proljeća biti u trendu, kada je poslovna garderoba u pitanju, svjetski dizajneri predlažu vam nekoliko stilova. Za dame koje preferiraju ozbiljniji izgled, Louis Vuitton predlaže sljedeće kombinacije. Bež sakou i hlačama iste boje efektan konstrast pruža crna rolka. Ukoliko ne volite nositi rolke, možete ih zamijeniti majicom ili košuljom.

Da biste razbili monotoniju, upečatljivi aksesoari su uvijek pun pogodak. Ova modna kuća prepoznatljiva je po šarenim torbicama.

Ako ne volite nositi sakoe, umjesto njih dobar izbor je i džemper. Bijela majica ispod smeđe džempera otvara kombinaciju, a tu su i sive hlače ravnog kroja.

Ako više volite opušteniji stil, uz jednobojne hlače odjenite šarenu košulju. Na proljeće je raznobojni print uvijek dobar izbor koji vam jamči efektan izgled, kao što je na nedavno održanoj Tjednu mode u Parizu pokazao Giorgio Armani.

Za dame koje više vole nositi suknje i haljine, pravi izbor je preporuka Diane von Firstenberg. Kreatorka koja je 70-ih proslavila haljinu na preklop u svojim kolekcijama je ostala vjerna stilu koji ju je proslavio.

Za smjelije poslovne žene odlična kombinacija je šarena haljina s džemperom koji se vezuje naprijed, a tijekom toplijih proljetnih dana, u šarenoj haljini do koljena, koja se kopča do grla, sigurno nećete proći ne zapaženo. Važno je samo da obratite pažnju na duljinu suknje.
Izvor:still