Susret sa bivšim dečkom nakon raskida?

Znate da ćete se nekad sresti, možda čak i mislite da ste potpuno spremni za to, ali u većini slučajeva je taj prvi susret poprilično nespretan i čudan. Evo kako ga preživjeti bez mnogo stresa i blamaže.

Ne morate se sretnete

Uvijek imajte na umu da je sasvim u redu ignorirati bivšeg ako ga vidite i ako pomislite da niste spremni za susret. Ako ga možete izbjeći i mislite da bi to bila najbolja opcija, učinite to bez previše razmišljanja. Ne dugujete mu ništa.

Nemojte previše truditi

Budite smireni i nemojte pokušavati naglasite koliko vam je dobro otkad niste zajedno. Kratko popričajte s njim, saslušajte što ima za reći i krenite dalje. Ako se zadržite predugo, mislit će da vam nedostaje, što vjerojatno ne želite.

Budite ljubazni

Ako je s novom djevojkom, budite srdačni i ponašajte se normalno, nemojte biti bezobrazni i pokazati da vam ona smeta, ali nemojte ni glumite da ste oduševljeni njenom pojavom jer će svi znati da to nije istina.

Treba da odete prvi

Najbolje je ako vi inicirate odlazak i kažete da nekud žurite, jer tako ćete djelovati kao da ste preboljeli raskid, čak i ako biste najradije zaplakali zbog susreta.
Izvor:b92