Sve što treba da znate kada izlazite u beogradske klubove?

Autor Datum 27/08/2018

Postoji nekoliko pravila kada želite da izlazite u Belgrade Clubs. U principu, to nisu neka pravila koja bi sada mogla da vas ograničavaju u bilo čemu, već bi bilo bolje da neke stvari znate unapred, jer jednostavno biće vam lakše kasnije i moći ćete u provodu da budete mnogo opušteniji i moći ćete maksimalno da uživate. Ukoliko niste do sada izlazili po Beogradu i ukoliko niste posećivali Belgrade Clubs, onda neke stvari morate da imate u vidu:

Klub - Muzika uživo

Klub – Muzika uživo

Rezevišite nekoliko dana unapred

Ponudu beogradskih klubova možete da pronađete na društvenim mrežama. Pre svega na Facebook-u, zatim i na Instagramu. Pored toga ponudu možete pronaći i na određenim sajtovima. Sve što će biti potrebno jeste da u Google ukucate “Belgrade Clubs“ i PoshBelgrade će se pojaviti kao jedan od takvih sajtova gde se možete više informisati o klubovima.

Tu će vam naravno izaći i kratka objašnjenja u vezi sa samim funkcionisanjem klubova. Naime, neki klubovi imaju jednu vrstu koncepta, puštaju određenu muziku, drugi se potpuno razlikuju, na primer u drugim klubovima se sluša uživo muzika i slično. Na vama je da odlučite šta vam se u tom trenutku dopada.

Bilo da Belgrade Clubs pretražuujete na društvenim mrežama ili bilo da ih pretražujete na Google-u, postojaće i brojevi za rezervacije. Obično je najlakše da pošaljete poruku, da kažete koji klub želite da rezervišete, za kada i da kažete koliko će vas biti, a zatim i da kažete na koje ime želite da bude rezervacija.

Potrebno je da rezervišete i nekoliko dana unapred, jer jednostavno, klubovi su veoma popularni i veliko interesovanje vlada, tako da rezervišite što pre ukoliko želite dobar sto i ukoliko ga uopšte želite u nekom klubu.

Dođite u tačno predviđeno vreme, u suprotnom gubite rezervaciju

Za nekoga je sledeća stvar možda jako loša, a neko to ceni. Naime, kada su u pitanju Belgrade Clubs zna se kada se dolazi. Nema kanšnjenja. I to se u većini klubova strogo poštuje. Ukoliko biste kasnili pola sata, to bi značilo da se već neko nalazi na vašem mestu, za vašim stolom. I zbog toga morate da dođete na vreme.

Obično će vam u poruci neko iz kluba reći kada morate da dođete, a leti klubovi počinju da rade od ponoći. Zato potrudite se da stignete do ponoći i tako zauzmete svoj sto. Vlasnici klubova i menadžeri jednostavno ne žele da čekaju i ne tolerišu kašnjenja, jer ne žele da njihov klub trpi zbog toga. Ukoliko vi ne dođete, doći će neko drugi i to je prosta matematika.

Proverite koji je uslov za sto ili separe

Obično onaj kod koga rezervišete treba da vam kaže koji je uslov za sto ili za separe. Ukoliko vam ne kaže, onda će vam reći kada dođete, a možda tada bude kasno. Naime, u mnogim klubovima postoji određeni iznos novca koji morate da potrošite na piće u toku jedne večeri.

U nekim klubovima taj iznos ide i do 500 evra za veče za sto i do nekoliko hiljada evra za separe. Takođe i cene pića variraju od kluba do kluba, pa se informišite. Tako da, odlučite se šta vam više odgovara i da li vam to odgovara. Strancima to nije problem, ali naravno da postoji i oni koji jednostavno žele dobro da se provedu i nije im problem da potroše mnogo para za jedno veče. Ipak, važno je da pre svega znate gde dolazite.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.