Sve što treba da znate o podizanju zadnjice implantatima

Autor Datum 13/03/2018

Podizanje zadnjice može da se radi na više načina. Jedan od načina svakako jeste i ugradnja implanata. To naravno nije ništa što je pogrešno i zbog čega bi trebalo da se osećate loše. Ako smatrate da je to vama potrebno i sami se sa sobom usaglasite da je to dobra odluka, onda to i zaista jeste dobra odluka. Pored implanata imate i druge opcije. Na primer, određene intenzivne vežbe mogu da vam pomognu da podignete zadnjicu, zatim različiti tretmani u salonima lepote mogu isto to da vam učine, poput tretmana elektrostimulacije mišića zadnjice. Međutim, određene osobe nisu zadovoljne ovim tretmanima i uvek žele još i uvek žele bolje. Onda te osobe treba da probaju zahvat podizanja zadnjice implantima.

Koji implanti postoje?

Kada se kaže implanti obično se misli na dve vrste. Prvi implanti su oni silikonski implanti i jasno je kako funkconiše njihova ugradnja. Međutim, postupak koji je još popularniji kada je podizanje zadnjice u pitanju jeste i transplantacija masnog tkiva. Dakle, plastični hirurzi uklanjaju masno tkivo sa drugih delova vašeg tela i ubrizgavaju ga u regiju gde je po potrebno. To znači da oni to masno tkivu ubrizgavaju u vašu zadnjicu i na taj način ona biva veća i oblikovanija. Mnogi smatraju da je ovo mnogo bolji način podizanja zadnjice, od ugradnje klasičnih silikona.

Ko sme da ugradi ovu vrstu implanata?

U principu svi koji žele da podignu i oblikuju zadnjicu mogu da ugrade implante. Uglavnom treba da budete zdravi, ali je u redu da se konsultujete sa vašim lekarom. Na primer, osobe koje imaju dijabetes takođe mogu da ugrade implante, samo je naravno potrebno da lekar bude upoznat sa vašom zdravstvenom situacijom. Ukoliko naravno imate ozbiljnijih zdravstvenih problema, ugrušavanje krvi ili neke slične veće probleme, onda će vam se možda odložiti intervenicija dok ne rešite određene probleme. Tako da u principu ko god želi da ugradi implante odnosno da podigne zadnjicu može to da uradi bez bilo kakvih problema, jer ograničenja nema.

Zašto se podiže zadnjica?

To je dobro pitanje, na koje svaka žena uglavnom ima drugačiji odgovor. Naravno sve žele da izgledaju lepo i to je suština. Međutim, iza svakog tog odogovora se krije nešto drugo. Ne postoji osoba u koju bismo mi mogli da uperimo prst i da kažemo: “Ovoj osobi treba podizanje zadnjice”. To je nešto što je isključivo naša želja, pa je samim tim svačije pravo da ima zadnjicu kakva njemu odgovara. To znači, sve kreće od želje budućeg pacijenta. Mnogi to radi zbog slabog samopouzdanja, mnogi to rade jer se bave javnim poslom, pa nailaze na osude javnosti ukoliko nisu “savršeni” ili žele da se prilagode trendovima. Određene osobe pokušavaju da treningom podignu zadnjicu, međutim to im ne uspeva i onda se odlučuju na ugradnju implanata.

Nakon operacije – nošenje midera

Naravno da je potrebno da nakon operacije nosite specijalni mider. To je neophodno jer se time postiže dobar i pravilan oblik. Morate da poštujete sve savete vašeg hirurga. Naravno važno je da o poštujete i pre same operacije, ali i posle operacije. Samo na taj način možete da postignete odličan efekat.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.