Svijetlo će popraviti atmosferu u vašem domu

U suvremenom interijeru svjetlosni efekti su neizostavni detalj koji stvara atmosferu i ambijent. Nekada su stanove i kuće krasili samo lusteri, stolne, podne i eventualno zidne lampe, a danas je na ovom polju učinjen nevjerojatan pomak, tako da su stropovi, zidovi, police, pa čak i podovi pretvoreni u razigrane svjetlosne površine.

Ovisno od toga kakvo je osvjetljenje u interijeru, on može biti super moderan prostor, topli stambeni kutak ili poslovno hladan, bez obzira na to kakav je namještaj i kakvi su detalji.
svjetlo-ce-popraviti-atmosveru-u-vasem-domu

Police, šank, vitrine više ne moraju biti statični dijelovi, jer ugradnjom svjetlo postaju atraktivni, dinamični i izuzetno dekorativni.

Ipak, da bi se na stropovima i zidovima dobio pravi svjetlosni efekt, neophodno je da se angažiraju stručna lica, električari, Gipsari i obrtnici koji kreiraju nevjerojatne efekte, posebno kada se kombinira svjetlo različitih boja.

Stručnjaci za interijer preporučuju da se u svakoj prostoriji, naročito u dnevnom boravku, postavi nekoliko individualnih svjetlosnih izvora, primjerice luster u kombinaciji s malim lampicama (tzv. mačjim očima) na stropu ili zidne lampe u kombinaciji sa Plafonjerke i ugradbenim svjetlom na vrhu visokih ormara i gornjih kuhinjskih elemenata, gdje je snop svjetla uperen u strop što prostor čini zanimljivijim i prostranijim.

Kada su lusteri u pitanju, retro stil se vratio na velika vrata, a najvažnije je da oni budu ogromni i vizualno dominantni. U trendu su neobični oblici i boje, a što se materijala tiče sve je dopušteno, od perja preko plastike do kristala. Lusterima je mjesto u svakoj prostoriji, raskošni i kitnjasti modeli efektno izgledaju iu kupaonici, kuhinji ili hodniku, a ne samo u dnevnom boravku i spavaćoj sobi.