Tajne za koje je bolje da ostanu tajne

Svima je dobro poznata poslovica da je šutnja zlato i neke stvari bolje je zadržati za sebe, poput troška u šopingu, ili vašeg mišljenja o njegovoj mami.
tajne-koje-su-bolje-da-ostanu-tajne
Postoje stvari koje ne bi trebalo otkriti čak ni svom suprugu. Time nećete učiniti ništa loše. Ovo je sedam tema na koje bisste mišljenje trebalo zadržati za sebe.

O mami

Ovo je jedna od onih tajni koja je dobra za oboje. Koja je korist od toga da mu kažete kako ne možete sjetiti njegovu mamu? Kome to pomaže? Definitivno, ne vama.

O prijateljici

Otkrije li vam prijateljica tajnu i obaveže vas na šutnju, to bi ttebalo da poštujete. Uostalom, vjerojatno biste isto postupili i da vaš suprug zatraži čuvati njegovu tajnu.

O flertu

Ponekad ćete tijekom boravka u kafiću koketirati s tipom za šankom. Ali, samo zato što ste to učinili, ne znači da ćete ići do kraja, samo znači da ste živi. Dobre su šanse da oboje povremeno koketirate, dakle, ne opterećujte se time.

O kupnji

Kupili ste cipele koje su skupe, a još vam i nisu nepotrebne. Ukoliko ste to učinili od novca koji ste spremili sa strane, nema potrebe da o tome govorite. U slučaju ako ste podigli novac sa zajedničkog računa ili ušteđevine za ljetovanje, ipak priznajte što ste učinili.

O bivšem

Čak i ako ste u fazi biti samo prijatelji vi i vaš bivši, vašem sadašnjem bi to moglo smetati. Razmijenite li nekoliko riječi putem Facebooka to nije ništa strašno i ne morate o tome pričati. Ali, ako planirate se vidite s bivšim, preporučuje se iskrenost.

“Njuškanje”

Ukoliko provjeravate na kompjuteru povijest onoga što je on pretraživao i koga je “istraživao”, on to ne mora znati. Ako je čitao o slavnim osobama to zasigurno neće štetiti vašem odnosu, pa čak i ako se vi zbog toga osjećate nelagodno i nesigurno.