Tibetanska gljiva za liječenje upala

Ljekovita tibetanska gljiva nosi taj naziv zato što su je odgojili tibetanski redovnici, a zapravo je vrlo rijetka gljiva iz Indije …
tibetanska-gljiva-za-lijecenje-upala
Posljednjih nekoliko godina tibetanska gljiva intenzivno je ispitivana u Njemačkoj, i mnogi stručnjaci se slažu da odlično djeluje kao prevencija u očuvanju zdravlja te djelotvorno djeluje na mnoge bolesti.

Iako je ova gljiva veoma rijetka, zbog svoje ljekovitosti, može se kupiti čak i na našem području u bolje snabdevenih trgovinama.

Osnovne karakteristike ljekovite tibetanske gljive:

Pomaže kod bolesti srca i oboljelih srčanih krvnih žila, razlaže holesterol u krvnim žilama
Regulira probleme žuči, čisti žučne kanale, dvanaesnik i razlaže žučni kamen
Prirodno je sredstvo za potenciju kod žena i muškaraca
Sama gljiva luči antibiotike i liječi upaljena mjesta u organizmu
Regulira krvni tlak
Poboljšava rad bubrega i kontrolira mokraćne puteve
Zadržava metastaze i njihov dalji razvoj
Sprečava brzo starenje
Smanjuje osjećaj zamora uslijed stresa
Posjeduje sve vitamine neophodne za život

Način pripreme:

Prelije se količina od dvije jušne žlice oprane gljive sa 1/4 nekuhanog mlijeka 1,5 posto (upotrijebiti samo H-mlijeko). Nakon 24 sata ocijedi se mlijeko kroz plastičnu cjediljku (nikada ne koristiti metalnu, kao ni žlicu). Tada je proceđeno mlijeko gotovo za piće.

Gljiva se zatim dobro opere pod tekućom vodom i vrati u opranu posudu. Prelije se ponovo mlijekom. Posuda se drži pokrivena na sobnoj temperaturi (nikada u hladnjaku). Mlijeko se pije 20 dana, uvijek navečer (prije spavanja). Nakon 20 dana uslijedi pauza od 10 dana. Ovo se ponavlja sve do nastupanja poboljšanja. Ako se gljiva ne prelije mlijekom ona pocrni, i nakon 24 sata gubi svoju moć liječenja. Dakle, i tijekom pauze od 10 dana, gljiva se redovito pere i preljeva mlijekom.

Zdrava gljiva se udvostruči za 17 dana. Možete je prepoloviti i dati prijateljima ili rođacima. Pošto je vama dragi ljudi prime na poklon potrebno joj je odmah promijeniti mlijeko. Jedna kura (jedna kura deset seansi) traje 20 dana, a zatim slijedi 10 dana pauze. Kura mora ponoviti barem 3 puta.

Gljivu je, inače, donio profesor Sokolovski sa sveučilišne klinike u Glevicu (Poljska), koji je radio 5 godina u Indiji. Obolio je od raka jetre i ovom gljivom su ga liječili su ga monasi. Vratio se iz Indije 1997. godine i top prilikom donio i komad ljekovite gljive.
Izvor:Stetoskop.info

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.