Tipovi žena koje muškarci izbjegavaju

Autor Datum 13/11/2018

Malo smo prelistali muške časopise u potrazi za nečim što bi se moglo ticati nas, žena. I, naišli smo na interesantan tekst u kome muškarci savjetuju jedni druge kakve žene treba izbjegavati.

Žena

One koje pametuju

Svaki muškarac voli ženu koja ume da izrazi svoje mišljenje, koja zvuči inteligentno i koja ume impresionirati vaše ortake svojim poznavanjem političke situacije u zemlji i svijetu.

Ali, budite oprezni – dok je uvijek lijepo zabavljati se s nekim tko je karizmatičan i ume s riječima, sasvim druga stvar je kada netko melje kao vodenica.

Pazite se – one koje mnogo vole pametuju mogu u vama izazvati osjećaj niže vrijednosti, naročito ako počnu vas ismijavaju.

Sponzoruše

Za početak, morat ćete je izvodite na večere, da joj kupujete cvijeće, da je vodite van grada na vikend, da joj poklanjate mobitele …. i sve je to u redu ako ste sigurni da ona stvarno uživa u vašem društvu, a ne samo u novčaniku.

Ako primijetite da ona očekuje da uvijek vi sve platiti, vrijeme je da se zamislite.

Jedan savjet: ako priđete djevojci u kafiću, i ona naruči najskuplje piće, možete očekivati ​​da se uskoro pojave i njeni prijatelji, i oni naručujući na vaš račun. Na kraju ćete ostati sami, praznog džepa.

Uvijek je u pravu

Ovakve djevojke (i žene) mogu imati puno kvalitete, ali njihova nesposobnost da prihvate različito mišljenje može postati nepodnošljiva.

Ona je uvijek u pravu, uvijek je najpametnija, sve najbolje zna, ne prihvaća tuđe savjete.

Najtužnije u svemu je što je ovakav tip djevojke teško promijeniti, jer im to ne dopušta njihov ponos. Možda su to djevojke koje su bile razmažene kao djeca, ili je, jednostavno, takva, i takve su joj sve drugarice. U svakom slučaju, brate, drži se podalje od ovakvih žena.

Psiho

Što čovjek da pomisli o ženi koja ima potrebu da se deset puta dnevno čuje sa svojim partnerom? I, još važnije, što muškarac da priča ženi s kojom se čuo prije manje od sat vremena? Žena zvana “psiho” potpuno će vam poremetiti dnevni ritam, a možete očekivati ​​i da vam počne iznenada upada u ured usred bijela dana.

Što je još gore, ako joj kažete da prestane biti tako opsesivna i ovisna, ona će početi to da negira. A najgore – vašu primjedbu shvatiće kao znak da treba još više da se trudi kako bi zadobila vašu ljubav.

Ne može bez muškarca

Ovaj tip žena je možda najgori na ovoj listi. Ko vam kaže da se klonite ovakvih djevojaka, taj vam misli dobro. Međutim, mnogi od nas još uvijek greškom “padaju” na ovakve žene, a da pri tom uopće ništa ne znaju o njenom prošlom životu. Kada sretnemo lijepu ženu koja nas na prvom “sudaru” obori s nogu, prestajemo rasuđivati ​​racionalno i mislimo da je riječ o ljubavi na prvi pogled.

Ona je svjesna da ste vi dobar dečko, zato nemojte misliti da vi niste položili test, ako vas poslije kratkog vremena ostavi. Vi ste se, jednostavno, našli u pravom trenutku na pravom mjestu, popuniti prazninu koju je osjećala poslije raskida.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.