Toplina u vezi uz poljupce i muziku

Vitamini nisu jedini način da se organizam brani od bolesti, imunitet u hladnim danima mogu donijeti i ljubljenje, slušanje ugodne glazbe i polusatne šetnje.
toplina-u-vezi-uz-poljupce-i-romantiku
Ledeni dani donose prehladu, grlobolja, upalu sinusa, a kada je iminutet oslabljen, napadaju ga virusi i bakterije. Vitamini nisu jedini način da se organizam obrani od bolesti, isprobajte nekoliko “trikova”, koji garantirano podižu imunitet.

Ljubite se

Ako vam je nos začepljen, ljubljenje olakšava disanje, a što duže traje, obrambena moć organizma je jača. I tjelesna temperatura se povećava, pa je zaljubljenima često vrućina i ne osjećaju da im mraz “reže” ruke i obraze.

Slušajte glazbu

Dan počnite omiljenim melodijama, koje će vam dati jaku dozu pozitivne energije i ublažiti stresan dan. Glazba smiruje, poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Šetajte

Nitko ne voli izlaziti van kada je “minus”, ali neprekidan boravak u zatvorenim, toplim prostorijama je mnogo opasniji po zdravlje. Svakodnevno bi trebalo da prošetate na svježem zraku najmanje 20-30 minuta, dobro se utoplite i “naoružajte” ugodnim mislima koje će vam zagrijati dušu.