Traper jakna – Modne kombinacije

Jeste li zapoćeli sa reorganizacijom svoga ormara? Vrijeme je da zimsku odjeću stavite u ormar i spremite komade odjeće za toplije dane. Jedan od glavnih vrućih trendova za ovu godinu su traper jakna. Iz toga razloga odlučili smo vam pokazati kako možete nositi traper jaknu ovoga proljeća i izgledati trendi. Da ova jakna je postala jako popularna ove godine i ako nemate je vrijeme je da nabvite jednu traper jaknu. Sigurni smo da će modne kombinacije sa traper jaknama u ovome članku poslužiti kao inspiracija za vaše modne kombinacije.

Sigurni smo da ćete primjetiti da u traper jakni sa pravom modnom kombinacijom možete izgledati zapanjujuće. Sigurno možete pronaći raznovrsne traper jakne, u različitim veličinama i dizajnu. Neke traper su jakne jednostavne, dok su druge zanimljive sa dizajnom i ukrasima. Vi samo trebati izabrati onu koja vam se najviše sviđa i nositi je sa stilom.

Vrlo je zanimljivo da traper jakna izgleda odlično kada se nosi sa suknjama i haljinama. A kada su upitanju cipele, možete odabrati bilo koje. Za opuštene događaje možete nositi tenisice, a kada su upitanju ozbiljniji i formalni događaji možete odabrati traper jaknu, haljinu i sandale ili štikle.

Ako je su malo hladniji proljetni dani, traper jakna i tanji ženski džemper su odličan izbor.

Jedan od trendova koji prati ovaj su prugice. Sigurno znate da je odjeća u pruge IN ovoga proljeća, tako da bi odlična modna kombinacija bila traper jakna sa nekim komadom odjeće u prugice.

Provjerite ispod kako možete nositi, kombinirati i izgledali odlično u traper jakni.