Traper košulja i suknja – modne kombinacije

Možda nemožete pronaći savršenu modnu kombinaciju, ali smo sigurno da vam mnogi člani na našem portalu mogu poslužiti kao inspiracija za vašu modnu kombinaciju. Uvijek smo tu da vam predložimo neke modne kombinacije. Već smo vam prikazali dosta modnih kombinacija i trendova za ovu sezona a za danas smo odabrali traper košulje i suknje – kako ih možete kombinirati.

Traper košulja je elegantan i komad odjeće koji nikada neće izići iz mode.

Ako imate traper košulju u svome ormaru, sada je pravo vrijeme da je izvadite iz ormara, jer kada pogledate modne kombinacije traper košulja i suknju definitivno će vam trebati. Traper košulju možete kombinirati sa hlačama, kratim ženskim hlačama i suknjama. Danas ćemo vam prikazati kako možete kombinirati traper košulju i suknju i to može biti inspiracija za vaš idući outfit.
Možete vrlo lako kombinirati traper košulju i maxi suknju i time postići fantastičan izgled.
traper kosulja i suknja kombinirati 1
Kombinirati traber košulju i kratku suknjicu je vrlo šarmantna modna kombinacija. Ako imate takvu suknju onda je definitvino trebate kombinirati sa traper košuljom.
traper kosulja i suknja kombinirati 2
Astek print je vrlo popularan za proljeće i ljeto. Možete odabrati suknju sa ovim printom i jednostavnu traper košulju za modnu kombinaciju.
traper kosulja i suknja kombinirati 3
Isto za ozbiljnu modnu kombinaciju možete odabrati traper košulju i kožnu ili čipkanu suknju.
traper kosulja i suknja kombinirati 4

traper kosulja i suknja kombinirati 5
Suknje srednje dužine možete pronaći u različitim stilovima i dizajnu tako da možete odabrati onu koja najviše odgovara vašem stilu. Uvijek možete kombinirati suknju srednje dužine i traper košulju.
traper kosulja i suknja kombinirati 6

traper kosulja i suknja kombinirati 7

traper kosulja i suknja kombinirati 8