Traperice za proljeće koje istiću figuru

Džins i ove sezone dominira u kolekcijama, a dizajneri su najviše bili inspirirani trapericama. Ne postoje pravila što se tiče kroja, stilisti predlažu različite modele, od širokih do uskih. Ovo je možda i jedini komad odjeće koji doista može kombinirati uz sve. Odlične su u sportskom i casual izdanju, a možete ih nositi i na posao ili u elegantnoj varijanti. Zbog toga su tako omiljene i uvijek aktualne na modnoj sceni.

Ovog proljeća najatraktivniji su uski modeli, koji maksimalno ističu figuru. Udobni su zbog elastina, a u odjevnim kombinacijama djeluju šik. Izbor je prilagođen različitim oblicima tijela, pa su namijenjene i vitkim i punijim damama.

Hit sezone su i traperice u pastelnim i živim bojama: žutoj, plavoj, ljubičastoj, crvenoj, pink …

Najbolje stoje uz majice i tunike, tenisice ili balerinke, a navečer mogu biti dobar izbor uz cipele s visokom potpeticom.

Moderni su i široki, ravni krojevi, au varijanti sa komotnim džemperima i bluzama izgledaju sofisticirano, posebno modeli sa visokim strukom. Nezaobilazne su boyfriend hlače, koje izgledaju kao da su za dva do tri broja veće, iako su muškog kroja, odlično stoje obuću sa platformom i visokom štiklom. U mnogim kolekcijama upečatljive su istrgnute traperice, na koljenima ili duž nogavica, popularne su i “isprane”, kao i one u neboplavim nijansama.