Trebate obratiti pažnju na ove stvari vezane za vašeg dragog

Ako mislite da vaš partner zaslužuje najbolje, tako treba i da se ponašate. Evo liste nekoliko stvari na koje bi obavezno trebalo obratiti pažnju kada je on u pitanju.
zaljubljeni par

1. Pamtite

Što više stvari zapamtite, to bolje. Ne možete zapamtiti baš sve, ali velike stvari i stvari koje njemu znače definitivno bi trebalo. Ili ih zapišite.

2. Pustite

Oboma treba prostor za disanje i to vrijeme je jako bitno. Prevelika međusobna ovisnost, iako se ponekad tako ne čini, dovodi do svađa, posebno ako niste na početku. Zato, kad želi izaći s društvom, otvorite mu vrata.

3. Budite pristojni

To što volite njega, ne znači da morate volite i sve ljude oko njega, ali morate naučiti da ih tolerirate. Ako ne možete ili ne želite im date priliku, barem ih tretirajte kao sebi jednakima. Sve suprotno moglo bi da se završi loše po vas, jer ipak su to njegova obitelj i prijatelji.

4. Budite uz njega kad god treba

Kad stvari krenu po zlu, većina ljudi ima tendenciju pobjeći glavom bez obzira. Međutim, nijedan odnos nije lak. Ako želite ostati zajedno, oboje morate biti spremni žrtvovati svoje vrijeme da biste pomogli onom drugom.

5. Smijeh

Ne zaboravite se smijete i zabavljate, osobito ako ste već dugo zajedno. Učinite sretnima jedno drugo kada god možete, zato i jeste u vezi.

6. Izbjegavajte uvrede

Nijedna svađa nije ugodna, ali jedno je pametno svađanje, a sasvim nešto drugovređanje. Zaustavite se na vrijeme! Isto je i sa šalama na njegov račun ili račun nečega što je njemu važno.