Trendi boja za jesen 2017 – Burgundy

Nije strano da se svake godine za vrijeme jeseni i na pomolu zime boja vina, poznata kao burgundy uvijek vraća u modu. Ovo je jedna od najčešće korištenih boja u ovoj sezoni, ne samo da izgleda luksuzno, nego se i lako kombinuje što je većini žena najvažnije.

Ova trendi boja za jesen 2017 daje dašak glamura svakoj kombinaciji bez obzira da li nosite obični pamuk na sebi ili ipak neku čipku ili vrlo poularni pliš. Danas vam donosimo nekoliko prijedloga za odjevne predmete i asesoare u boji vina iz Zare te malo skupljih brendova kao što su: Alexander McQueen, Saint Laurent, Givenchy, Manu Atelier te Paul & Joe. Ako želite kupiti novi kaput za sezonu zašto ne bi odabrali neki u ovoj boji. Osim što će podići svaki vaš outfit učinit će da izgledate ozbiljnije i elegantnije.

Asesoari u ovoj boji su uvijek pun pogodak, jer ova boja izgleda vrlo luksuzno. Ako kupite torbu u ovoj boji nikada nećete pogriješiti, jer je možete nositi tokom čitave godine, jer je ova boja i dalje neutralna. Kombinacija boje vina i zlatne vas neće ostaviti nezapaženim, tako da vam preporučujemo da napravite kombinaciju ove boje sa uvijek poželjnim zlatom!

Ovdje možete pogledati nekoliko modnih kombinacije u burgundy boji za jesen 2017.