Trendi frizure 2017 – proljeće/ljeto

Zadnjih mjeseci na mnogim modnim rijevijama vidjeli smo modne trendove za sezonu proljeće/ljeto 2017, ali ujedno smo mogli i vidjeti prijedloge za frizure koje su u trendu za sezonu proljeće/ljeto 2017. U ovome članku možete da vidte moderne i trendi frizure za sezonu proljeće/ljeto 2017. Tu možemo govoriti o raznim frizurama koje su imali poznati modeli na modnim pistama.

Od frizura u stilu 70ih do bob frizura i kose u rep. Krenimo redom. Glavne trendi frizure za ljeto 2017 su frizure iz 80-ih. Te su frizure koje uglavnom vašoj kosi daju bujan izgled. U ovome članku možete vidjeti nekoliko primjera tih frizura.

Jedna od povratnićkih trendi frizura je frizura sa kosom na stranu. Definitvino jedana od trendi frizura za ovu sezonu i frizura koja je laka za napraviti.

Još jedna trendi frizura za proljeće/ljeto 2017 – frizure razdjeljak na sredini. Isto možete razmisliti o takvoj frizuri u stilu 70-ih. Brza jednostavna frizura za sve prilike.

Kovrčave frizure za dugu kosu su ženstvene, moderne i trendi za ovu sezonu. Savršena frizura za vas ako idete na romantičnu večeru. Za ovu frizuru trebat ćete malo više vremena izdvojiti da bi postigli izgled kose kakav vi želite i da imate trendi frizuru.

Sa obzirom da za ovu sezonu imamo još povratnićkih trendi frizura vrijedi spomenuti cool frizure mokar izgled kosu.

Još jedna trendi frizura za proljeće/ljeto 2017 je rep. Možete odabrati niski ili visoki rep, odlična frizura za sve prilike. Frizure koje je vrlo lako za napraviti ako želite.

I naravno punđe su i ove godine u trendu. Bilo da je upitanju frizure visoka ili niska punđa, jednostavno u 2017 godini punđe frizure se u trendu. Obavezno obratite pažnju na primjere trendi punđa za ovu sezonu koje možete vidjeti na fotografijama ispod.
Sigurni smo da ćemo vam pomoći u odabiru vaše trendi frizure za sezonu proljeće/ljeto 2017.

A neke primjere trendi frizura 2017 provjerite na fotografijama ispod.