Trendy ženska Kopalke za poletje 2014

Izbira prave kopalke za mnoge ženske enkrat prava umetnost. Kopalke trendy žensk za poletje 2014. pomeni krepko vzorci in živahne barve.
trendy kopallke
Kopalke odraža našo značaj, okus, vendar sem pokazal vse slabosti in prednosti delež ženskega telesa, in koliko v preteklih letih, ki skrbijo za oskrbo in maso kože.

Če ti je kaj v tolažbo, sodobni modeli kopalke nude in kosi, ki lahko služijo skriva nekaj pomanjkljivosti v telesu.

Če želite dober osunčate svoje telo, izberite dvodelno oblačilo. Enodelne kopalke oblečem, če želite skriti svoj trebušček, ampak na plažo ne bi smeli dati kompleksov.

Barve in materiali

Trendi so svetle barve: rumena, roza, zelena, turkizna … Seveda obstajajo tudi črne in bele barve, ki ne gredo iz mode.

Pisane vzorce ali dvodelne kopalke v različnih barvah mat so tudi privlačne. Sailor kombinacija mornarsko modri barvi, rdečo in belo, so še vedno trendy.

Poleg klasičnega lycra materiala, so še vedno v modi, imenovano pletenih in kvačkanih tkanin za kopalke.

Kombinacije

Prepričajte se, da sinhronizirate kopalke s čevlji, klobuki, plaža torbe in drugi dodatki (sončna očala, ogrlice, zapestnice …)

Idealno bi bilo, na primer, s svetlo zelene kopalke, dal rumenega ohlapno dolgo ogrlico kamnov. Pink kopanje kombinirati s turkizno flip flops, beli ali črni obleki z rdečimi dodatki.

To sezono, so še posebej privlačne Različni modeli enodelne kopalke. Imajo nekaj trakov, odprite želodec in skoraj celoten ramenski, prsni koš ali košaro brez njih …

Diamanti in biseri, kot majhno diskretno opremo na kostumu, so pogosti pripomoček za ženske na plaži in želite pogledati malo bolj elegantno.