Tri karmina koje morate imati u neseseru

Autor Datum 21/10/2017

Trendovi u kozmetičkoj industriji se mijenjaju iz sezone u sezonu. Iako je poželjno obogatiti neseser novim proizvodima, klasika je ipak vječna. Otkrivamo vam tri boje koje obavezno morate imati u nseseru jer su uvijek u trendu i pristaju svakoj ženi.
tri karmina koja morate imati u neseseru

Kremasti nude ruž

Ruž kremaste nude nijanse neophodan je svim ženama koje vole naglasiti oči. Uz njega će usne izgledati nježno i decentno, pa oči možete naglasiti tušem ili tamnijom sjenkom kako biste stvorili smokey eyes.

Crveni ruž

Jednostavno se podrazumijeva. Odlično pristaje svim ženama bez obzira na boju kose ili ten, te je odličan za sve prilike, kako službene, tako i svečane. Ako se odlučite za crveni ruž, oči našminkajte što decentnije. Budući da je crveni ruž dostupan u različitim varijantama, preporučljivo je odabrati one manje sjajne jer na usnama izgledaju urednije i manje su sklone razmazivanju.

Sjajni ružičasti ruž

Ružičasti ruževi su nježni i ženstveni, pa ne čudi što su mnogim ženama omiljeni. Ako volite prirodne nijanse, odaberite nježne ružičasto-crvene nijanse bobičastog voća poput jagoda ili malina. Tamnije ružičaste nijanse odličan su izbor ako volite decentniju šminku.
Izvor:ljepota

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.