Tri najčešće greške koje rade žene

Da bi se dopale muškarcima, žene često svjesno, ali i nesvjesno, mijenjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima samo mogu postići suprotan efekt. U nastavku saznajte koje su to tri najčešće ženske pogreške u odnosu s potencijalnim partnerom.
zenske greske veza

1. Ostavljaju dojam nesigurne i slabe žene

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja, ponekad sasvim slučajno umeju da ostave dojam nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac prijeko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav dojam ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite io sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete vlastite nesigurnosti.

2. Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu

Mnoge žene misle da su muškarci prije svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najprije privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju s muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

3. Ne znaju prepoznati potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema. Ukoliko osjećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će previdjeti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, varanje, udvaranje drugim djevojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedjeli daljnjih i sve većih razočarenja.
Izvor:ljepota