Tri stvari koje su potrebne svakome muškarcu u vezi

Što je neophodno u svakoj dobroj vezi koja ima sve izglede da uspije, potrajati i usreći? Što muškarci očekuju od žene kojoj će pokloniti svojoj ljubav? Bez kojih je to bitnih stavki nemoguće zamisliti da muškarac u vezi bude zadovoljan i ispunjen? Odgovor se svodi na samo tri riječi:
potrebno muskarcu veza
1. Poštovanje!

2. Priznanje!

3. Strast!

Zašto čitav svijet jednog muškarca staje u ove tri riječi?

Objasnimo prvenstveno dva prva: poštovanje i priznanje! Muškarci su bića s vrlo osjetljivim egom, sujetni i uvijek željni hvale i uvažavanja. Oni uvijek žele biti pohvaljeni za dobra djela koja učine, i očekuju da se njihov trud cijeni i poštuje. Muškarci vole kada se osjećaju bitno i važno, u njihovoj je prirodi da budu jači spol! Čak i kada to istinski nisu, žena koja hoće da zadrži svog muškarca, uvijek će odavati dojam kao da joj trebaju njegova zaštita i prisutnost. Muškarci vole kada žena poštuje njegovu osobnost, njegov posao, njegov stil života, i kada usput sve to ne zaboravi da pohvali i uvaži!

A šta je sa strašću?

Ljubav je usko povezana sa seksom, i dobra veza imperativno mora biti popraćena dobrim seksom. Sve više žena razmišlja na taj način, a zamislite tek onda kakav je slučaj s muškarcima! Želja za nečijim dodirima i blizinom je osnovna ljudska potreba, i svi želimo to, počevši od zagrljaja preko poljupca do nečega više. Vašem muškarcu je bitno da zna da kao i on osjećate privlačnost i strast. On hoće i voli da zna da ste mu naklonjeni!

Tako da u suštini muškarci su, za razliku od nas žena, vrlo jednostavna stvorenja. Oni vole njihov ego (i trbuh, bogami) budu nahranjeni, i strast utoljena. Najveći problem u razumijevanju muškaraca je što žene njihove postupke interpretiraju na neki vlastiti način, kompikujući ih i preuveličavajući! Budite kratke, jasne i glasne, bez previše riječi, ne zaboravite POŠTOVANJE, PRIZNANJE I STRAST i on će vas obožavati!
Izvor:onaporla.com