Tri vježbe za savršenu guzu

Slijedite ove tri jednostavne, a učinkovite vježbe za zatezanje i podizanje ovog dijela tijela koji muškarci prosto obožavaju.
vjezbe za guzu

1. Udarac unatrag

Započnite s pozom na sve četiri. Dlanovi neka vam budu točno ispod ramena, a koljena ispod bokova. Desno koljeno privucite sve do prsa, uvucite trbuh, a zatim ispravite nogu unazad, baš kao da nekoga udarate. Nogu maksimalno ispružite, a zatim ja ponovno vratiti na prsa. Sa svakom nogom učiniti dvije serije od 15 ponavljanja.

2. Noga u zraku

Baš kao i kod prve vježbe, budite na sve četiri, s dlanovima ispod ramena i koljenima ispod bokova. Privucite jednu nogu prema prsima, uvucite trbuh, a zatim je ispružite unazad. Dok vam je noga ispružena 0,3 puta je lagano podižite i spuštajte ispruženu, prije nego što je vratite prema prsima. Kao i prvu vježbu, i ovu izvedite u dvije serije od 15 ponavljanja.

3. Neobični čučnjevi

Stanite u lagani raskorak (noge raširite malo više od bokova), a ruke neka vam padaju uz tijelo. Leđa sve vrijeme držite uspravno, prsa lagano nagnite naprijed, a zatim jednu nogu dijagonalno ispružite unazad. Nogom koju ispružite samo vrhovima prstiju dotaknite tlo, a ruke skupite ispred prsa. Vratite se u prvotni položaj i istu vježbu ponovite s drugom nogom. Vježbu izvedite u 3 serije od 15 ponavljanja.