U prodaji enciklopedija Đumbirom do zdravlja

Sve o lecenju mnogih bolesti i oboljenja terapijama sa djumbirom . Postanite sam svoj terapeut , edicija koju bi svako trebao imati. Porucite na broj 062301063 ili porukom u inboks stranice.
enciklopedija djumbir
Korišćenje đumbira Zamena za đumbir Kako protiv psorijaze? Tuberkuloza bubrega Lečenje bronhitisa i bronhijalne astme Bolesti disajnih organa Stari kineski lek za astmu i bronhitis Lecenje raka prema Rudolfu Brojsu Rak želuca – lično iskustvo Bračni parovi bez dece I JOS MNOGO TOGA u ediciji Djumbirom do zdravlja.

O autoru

Branislav M. Milošević, rođen 1929. godine u Nišu. Od 1930. živi u Kruševcu, u kome završava Trgovačku akademiju, a od 1958. do 1961. studira i završava Ekonomski fakultet u Beogradu, a nakon tri godine studira postdiplomske studije na Pravnom fakultetu u Beogradu. Od 1975. godine radi na beogradskom Institutu ekonomskih nauka. Posle toga, radi kao finansiji direktor u rudniku “Soko” u Soko Banji, a potom kao finansijski direktor u fabric mineralne vode “Knjaz Miloš” u Aranđelovcu.

Ideja vodilja

Od 1994.god. do danas napisao je 20 knjiga iz oblasti alternativne medicine . Stvarajući sva ova dela, i u procesu praktičnog rada sa klijentima, autor je koristio svojia znanja iz oblasti psihoterapije, radioestezije,bioenergije, osnovana šijacu masaže, itd…
Ideja vodilja da napiše sve ove knjige su bile reči njegovog poštovanog učitelja, Hermana Hese-a: “U starosti neki ljudi imaju sposobnost da ponovo dožive rajsko stanje detinjstva.” Porucite na broj 062301063 ili porukom u inboks stranice Djumbirom do zdravlja i lepote.