Kako ukrasiti dom za Božić i Novu Godinu?

Autor Datum 06/12/2018

Kada dođe kraj prosinca, domovi diljem svijeta dobivaju novi izgled, divne dekoracije kojim spremno čekaju novu godinu. Pronađite ideje iz jednog divnog novogdišnjeg doma i najljepše dekorirajte dom za doček 2019. godine .
novogodisnje dekoracije
Dvije jelke, novogodišnji venčića i veseli lampioni samo su neki od detalja iz toplog obiteljskog doma, čiji je interijer dizajnirao Hai Peng.

Ovaj umjetnik je dobio i prvu nagradu na natjecanju dizajniranja doma u novogodišnjem duhu za 2018., pa vam toplo preporučamo posuditi ideje za dekoraciju svog interijera.

U ovom toplom domu preovladavaju ukrasi u crvenoj i sivoj boji, koji simbolično predstavljaju Djeda Mraza, a mi vam savjetujemo da odaberite dvije omiljene boje iu tom duhu opremite stan.

Dvije jelke, u različitim bojama, jedna s crvenim lampionima, druga sa srebrnim odličan su način da pokažete stil, ali i kreativnost! Čuvena novogodišnja čarapa i dosta osvjetljenja su obvezni u novogodišnjoj dekoraciji.

Veseli venčići zakačeni u dnevnom boravku najavljuju predstojeće blagdane, a nemojte zaboraviti i ispod jelke da ostavite dosta zapakiranih poklončića.

Sigurni smo da smo vam dali dobre ideje kako urediti svoj interijer za doček 2018. godine.
Izvor:lisa

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.