Uz ove trikove jutro će vam biti sretno

Ove navike pomoći će vam da se svakog jutra probudite radosnije nego inače.
uz ove trikove jutro ce vam biti sretno

Mala jutarnja vježba

To ne mora biti pravi trening, bit će dovoljno svega deset do 15 minuta. Nalet endorfina poslije toga dat će vam energiju a vaše raspoloženje će biti bolje ili će biti potaknuto, što je odlično za početak dana.

Voda

Naše tijelo gubi tekućinu dok spavamo, zato je ujutro važno da nadoknadimo izgubljeno. Dvije čaše vode, odmah nakon buđenja, popravit stvar.

Sredite se

Lijep izgled garantiovano daje dobar osjećaj unutra. Nije loše ni da noć prije pripremite odjevnu kombinaciju za dan koji slijedi i složite sve potrebne sitnice u torbu, da bi ujutro imale vremena za druge stvari, kao što je na primjer doručak.

Kvalitetan doručak

Mnogi imaju lošu naviku preskakanja najvažnijeg obroka u toku dana. Zdrav i kvalitetan doručak, pun proteina i složenih ugljikohidrata, pomoći će vašoj koncentraciji koja je itekako potrebna za vrijeme napornog radnog dana.

Povezivanje

Pokušajte pronaći malo vremena da bi prije izlaska iz kuće, u miru sele i “pronjuškao” što ima novo kod virtualnih prijatelja, pročitale vijesti na portalima ili poslale poruku za dobro jutro dragim osobama. Stručnjaci tvrde da se polse toga osjećamo povezanije s drugima, što nas čini sretnijima. Zašto da ne?
Izvor:onaportal