Uzročnici raka kojima smo svakodnevno izloženi

Na alternativnim internet stranicama objavljen je intrigantan popis najvećih uzročnika raka kojima smo svakodnevno izloženi.
uzrocnici-raka-kojima-samo-svakodnevno-izlozeni

1. Hormoni u mesu i mlijeku

Većina domaćih životinja hranjena je umjetnim hormonima kako bi dobila na količini mlijeka i mesa. Umjetni hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološki rendgenske zrake, skeneri na aerodromima

Da li vam je tehničar na mamografiji zaboravio da kaže da provučete zaštitnu preklopnica preko grudi prije nego što je izašao iz ordinacije? Da, riječ je o smrtonosnim zrakama koji mogu uzrokovati rak, a došli ste kako biste ga spriječili ili reagirali na vrijeme.

3. Aluminij u dezodoransima i antiperspirantima

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gdje nanosimo dezodoranse prepune aluminija. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparatima i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne tvari bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za stanice tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz

Većina soje u Americi je genetski modificirana i ako ste obožavatelj, na primjer, sojinog mlijeka preorjentisu se na neko drugo jer … Sojino mlijeko inače sadrži hemaglutinin, tvar koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen. Kupujte organsko mlijeko, koje god vrste volite (kravlje, rižino, zobeno …).
Izvor:dnevno.hr

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.