Vaga – Godišnji horoskop 2016

Počinjete istražuje na polju ljubavi i romantike, što se potpuno razlikuje od odnosa koji imate sa partnerom.
vaga godisnji horoskop 2016

Ljubav

Počinjete istražuje na polju ljubavi i romantike, što se potpuno razlikuje od odnosa koji imate sa partnerom. Budite otvoreniji prema dragim ljudima, to je jedini način riješiti nesuglasice. U ovoj godini vas očekuje romansa koja će promijeniti dosadašnje poglede na ljubav. Ne donosite ishitrene odluke jer se možete kajati. Ako ste sami, u 2016. upoznat osobu koja može biti vaša sudbina. Rujan je idealan za početak izuzetno ozbiljne veze. Ako vam je veza na staklenim nogama, imat ćete teške trenutke, mnogi parovi će i raskinuti.

Posao

Izuzetno povoljna godina za novi posao. Ali, morate imati puno samopouzdanja kako biste ostvarili ciljeve. Morate prvo završiti zadatke koji vam nisu po volji. Ako budete vodili projekte, posvetite im se maksimalno i razradite do najsitnijih detalja. Imat ćete priliku da se usavršavate u poslu, što će biti značajno u karijeri. Sprijateljićete se s utjecajnim ljudima, koji će vam pomoći. Prvi dio godine ne donosi veće promjene, u drugom vas čekaju uzbuđenja. Imat ćete otpor nekih kolega, dok će ostali pružati punu potporu. Krupne odluke ostavite za drugu polovicu godine. Jupiter ulazi u Vagu 10. rujna, što ćete osjetiti na polju financija, iskoristite to da se oslobodite dugova, a troškove svedite na minimum.

Zdravlje

Fizički ćete se odlično osjećati, ali psihički ćete biti nestabilni, osobito od travnja do srpnja. Neophodan vam je praznik, situacija se od rujna drastično poboljšava.