Vaše ponašanje na prvom sastanku

Mada svatko od nas ima svoje trikove kako bi osigurao uspjeh na prvom sastanku, nekih stvari se treba pridržavati kako biste ostavili dobar dojam. Najbitnije je da ne kasnite, jer takvo ponašanje ostavlja dojam nemarnosti. Nemojte “ispaliti” osobu s kojom se nalazite i bez obzira na to da li vam se dopadne ili ne, ne napuštajte sastanak na pola. Budite ljubazni i uljudni, jer tko zna, možda baš ta osoba postane vaš dobar prijatelj ili poslovni suradnik.

Ne morate se obući kao da ste krenuli na bal, ali doterajte se. Zaboravite na dodirivanje tijekom flerta ako nije uzajamno.
Pripremite u glavi nekoliko interesantnih tema o kojima biste mogli razgovarati, pošto ne možemo uvijek se udubimo u razgovor s osobama koje vidimo drugi put u životu.

Važno je i to da se ne zanesete, ne “odajete” previše osobnih podataka i da se ne ponašate kao psiholog tražeći od osobe da se otvori. Budite iskreni i ne izmišljajte priče o svojim postignućima, jer nitko ne voli hvalisavce. Ne pričajte o bivšim partnerima i ne zalazite u detalje. Ne očekujte seks na prvom sastanku i nikako nemojte da se napijete. Iz predostrožnosti, kako biste izbjegli mogućnost da se obrukate, zaustavite se na dvije čaše tijekom večere.
Izvor:Novosti