Vaši načini zavođenja po horoskopu

Kako osvajaju Ovnovi, šta rade pripadnice vodenih znakova ili u čemu je tajna šarma Blizanaca….

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja voli biti u centru pažnje.

Voli da se,, utegne”, i to čini kako bi istaknula svoje najjače adute. One imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i stratsvene.

Žena Bik mijenja svoj pristup od,, djevojke iz susjedstva” do ženstvene fatalne žene!

Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su, i vole dodire tijekom komunikacije.

Blizanci su vječno dijete sa sto lica

Pripadnice ovoga znaka su vrlo šarmantne, brzo misle, i vrlo su komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, a tamnijeg tena. Vole da se transformiraju i svoj zavodnički pristup mijenjaju ovisno od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rakovi su svi nježni i osjetljivi

Ove žene obično imaju obline, vole obitelj, i muškarci ih smaraju poželjnim partnericama. Vrlo su ženstvene i vole kavaljersko pozornost.

Lavice su dominantne, spretne i vole da su u centru pažnje

Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvijek pretvoriti u prednosti.

Djevice imaju latentnu seksualnost

Pošto su pedantne i organizirane u svakodnevnom životu, isto to ih krasi i u igri zavođenja. Obično igraju igru dobre djevojčice, imaju profinjene crte lica, i romantični stil odijevanja.

Vage imaju odlične zavodničke metode, i dosta paze na izgled

One znaju dobro i primjereno da se obuku u svakoj situaciji, pažljivo se dotjeruju, ali isto tako i znaju da zavedu svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna!

Škorpije su opasne zavodnice

Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su, i obično imaju promukli i senzualni glas. Obaraju s nogu, međutim umeju da budu i posesivne. Kada zavode igraju na toplo – hladno, pa partnera doslovno pomute i slude.

Žene Strijelci su neuhvatljive

Obično njeguju sportski stil, no vole i nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline što lukavo pretvaraju u prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmijeh je jednostavno neodoljiv.

Žena Jarac osvaja hladnoćom

One odaju dojam moćnih i nepokolebljivih žena i obično,, napadaju” slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a vrlo dobro ističu svoju vitku figuru dobrom odjećom.

Žena Vodenjak izgleda prilično nezainteresirano za to kakav dojam ostavlja na muškarce

Pripadnice ovog znaka zanima duhovni nivo, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Spajaju nespojivo pri oblačenju, vole ljubičastu boju i izgledaju seksi čak iu trenerci I tenisicama! Uglavnom njeguju prirodan izgled.

Ribe su nježne i osjetljive

No, to je samo trik zlatne ribice koja će se,, nesvjesno” uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nježne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled, i bez problema će iskoristiti svoju kartu,, ranjene srne”.
Izvor:zadovoljna.hr