Važan je osmijeh na prvom sastanku

Pokušaj da impresioniramo nekog na prvom sastanku može biti vrlo težak. Zato je bitno da znamo o čemu pričati, pogotovo prvih nekoliko minuta, koji su presudni za stjecanje dojma. Zato, budite ljubazni i nabacite osmijeh na lice, kojim ćete pokazati koliko ste sretni što vidite osobu pored vas.

Sljedeći korak je da pohvalite njezin izgled.

Damama će svakako prijati upućeni komplimenti, koji im potvrđuju da je njihov trud primijećen. Ako djevojka nosi crvenu haljinu, obavezno recite da vam je to omiljena boja ili slično. Ispričajte kako vam je prošao dan ili neku anegdotu koja se dogodila dok ste dolazili do mjesta sastanka. Pitajte osobu s kojom ste što je ona radila tog dana.

Ovako će razgovor biti “lagan” i prijateljski, ali ćete doznati zanimljive sitnice iz života budućeg partnera, što voli ili ne, čime se bavi u slobodno vrijeme. I mjesto na kojem se nalazite i ljudi oko vas mogu biti inspiracija za ugodan razgovor. Ako, pak, u jednom trenutku ušutite, vidi osobu u oči i recite nešto poput: “Baš lijepo što smo sada ovdje!”. Najvažnije je da se opustite, jer ćete samo tako uživati ​​ćaskajući s djevojkom ili momkom koji ima najslađi osmijeh na svijetu.
Izvor:Novosti