Veliki 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa COSMETIC NEWS

Autor Datum 08/02/2018

Jubilarni 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa COSMETIC NEWS održava se 24. i 25. veljače 2018. u Opatiji! To je najstariji kozmetički sajam u Hrvatskoj, ali i regiji, čiji počeci sežu u davnu 1994. godinu, te od tada početkom proljeća okuplja zaljubljenike u kozmetiku, zdrav život i brigu o svom tijelu. Posjetitelji na jednom mjestu mogu po sajamskoj cijeni pronaći najnovije proizvode i usluge iz svijeta dermatologije, preparativne i dekorativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, njege noktiju, manikure i pedikure, masaže, ali i marketinga i prodaje.

Nakon dugogodišnjeg uživanja u glamuru Kristalne dvorane hotela Kvarner, 2013. Cosmetic News seli u novosagrađeni Sportsko-kongresni centar „Marino Cvetković“ u Opatiji koji omogućuje da se svi sadržaji sajma odvijaju pod istim krovom. Dvorana ima zatvorenu garažu po cijeni od samo 2 kn/sat, a za sve posjetitelje na sve sadržaje sajama ulaz je besplatan.

Na preko četrdeset štandova predstavit će se izlagači iz petnaestak zemalja svijeta sa svojim proizvodima i uslugama iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Osim toga, sajam nudi besplatno sudjelovanje u seminaru gdje će istaknuti stručnjaci okupljene upoznati s inovacijama iz svojih područja kozmetike.

Cosmetic News dodatno obogaćuju natjecanja:

  • MAKE UP (3 kategorije: učenice, vizažistice-početnice i kozmetičarke-vizažistice);
  • DIZAJN NOKTIJU (4 kategorije: Nokti s trajnim lakom, Flat nail art, 3D nail art i Nail art u kutiji),
  • UMJETNIČKO OBLIKOVANJE EKSTENZIJA TREPAVICA
  • JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA – microblading.

Tema natjecanja u Make up-u je „Grammy Awards“, a u dizajnu noktiju i trepavica „Veljača – mjesec ljubavi“. Više o natjecanjima nalazi se na web stranicama sajma. Zainteresirani se mogu prijaviti mailom na simunovic.dora@gmail.com, a za one koji se odluče u zadnji tren moguće je ostvariti prijavu i na licu mjesta do 30 minuta prije početka natjecanja.

Subotnji program sajma završit će velikim Cosmetic News Nightom u noćnom baru hotela Bristol u Opatiji, a slavljeničku večer uveličat će glazbena gošća iznenađenja.

Satnicu događanja i sve dodatne informacije o sajmu možete pronaći ovdje ili ih pratite na Facebooku. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u slavlju i svojim dolaskom uljepšati 25. obljetnicu veličanja ljepote u Opatiji!

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.