Veze najčešće pucaju radi ljubomore

Nekontrolirana ljubomora jedan od najčešćih razloga raskida veze i razvoda braka, pokazuje statistika. Ne dozvolite da “tračak sumnje” istisne najljepša osjećanja i pokvari harmonične odnose, već naučiti kontrolirati ljubomoru.

Bivša djevojka

Većina dama ima “pik” na bivše djevojke svog partnera, posebno na one koje u koje su bili zaljubljeni. Najbolje je da mu iskreno priopćite da vam smeta ako se suviše često sreće s njom. Nikako nemojte s dotičnom da se obračunavate “iza njegovih leđa” ili da mu tjerate inat s vašim bivšim.

Najbolja drugarica iz djetinjstva

Mada ste svjesni da između njih nikada nije bilo ništa, strepite da bi prikrivena oseđanja mogla “ožive”. Još kad čujete kako je u razgovoru on “podiže u oblake” … Ipak, ukoliko je vam je partner posvećen, provodite puno lijepih trenutaka zajedno i smijete se, nema razloga za brigu. Vi ste njegova stvarnost, a povremeno viđanje sa starom drugaricom i lijepa riječ o njoj ne znači da ima skrivene namjere. Uostalom, nekada možete i svi zajedno otići na piće.

Kolegica s posla

Svakodnevno na poslu, on je u društvu lijepih i dotjeranih kolegica i zato teško podnosite njegova dežurstva. Prije nego što poludite od ljubomore, predložite mu da zajedno izađete s njegovim kolegama i kolegicama. Kada bolje upoznate “potencijalnu konkurenciju”, znat ćete imate li osnova da sumnjate u partnera.

Slučajna prolaznica

Čim kroči na ulicu, vaš partner će svakako naići na mnogo lijepih i zgodnih djevojaka i apsurdno je da budete ljubomorni unaprijed. Ako ga “uhvatite” kako se smješka slučajnoj prolaznici ili se okreće za njom, ne znači da će vas prevari čim mu se ukaže prilika. Umjesto da mu pravite “pakao od života” zbog svake zgodne djevojke na ulici, imajte više povjerenja u njega, jer je od svih žena izabrao baš vas.
Izvor:Novosti