Ona više nije zainteresirana

Autor Datum 26/11/2017

Iako je iskrenost temelj svake veze, često se događa da žene prešućuju probleme i emocije, naročito u trenucima kada znaju da se vezi bliži kraj.
ona vise nije zainteresirana
Žene često prešućuju probleme u vezi o kojima bi trebalo pričati na glas. Iako znaju da je iskrenost uvijek na prvom mjestu kada su muško-ženski odnosi u pitanju, nerijetko se događa da kriju emocije i osjećaje u trenucima kada osjete da je vezi došao kraj.

Kako vam se ne bi dogodilo ništa slično i kako vas žena ne bi iznenadila stavljanjem točke na vaš odnos, obratite pažnju na njeno ponašanje. Nekoliko je stvari koje mogu natjerati staviti prst na čelo i daju vam do znanja da ona više nije zainteresirana, kao što je to bila na početku veze.

Izbjegava susrete

Navodi različitije razloge zašto ne možete se vidi s vama? Ne uzvraća pozive i ne odgovara na poruke? Daje sve od sebe da ostanete na dobroj udaljenosti? Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od ovih pitanja, postoji dobra šansa da za nju više ništa nije posebno.

Bira druge umjesto vas

Ne tako davno svo slobodno vrijeme željela je da provodi s vama, a sada kao da bira samo ono što je drži daleko od vas? Ako ste primijetili da se tako ponaša, to je znak da su se u raj doselili problemi.

Neobjašnjive promjene ponašanja

Ako njena ljubav odjednom izgleda više kao sažaljenje i ako, kada ste s njom, imate osjećaj kao da ste s potpunim strancem, pod hitno treba ozbiljno razgovarati o promjenama do kojih je došlo.

Živcira je sve što radite

Sasvim je moguće da s njene strane više nema ljubavi. Pokušava sakriti svoju krivnju i izmišlja probleme tamo gdje ih nema? Jasno je da je odlučila raskinuti, ali ima potrebu prikupiti još dokaza za svoje krupne postupke.

Izbjegava svaku vrstu intimnosti

Izmiče se svaki put kada pokušate joj se približite, s vama više ne dijeli intimne tajne, izbjegava držanje za ruke u javnosti … popis sličnih stvari je poduži, a one su znak da se više ne osjeća ugodno kada je u vašem društvu.

Ne razgovara o budućnosti

Kada djevojka ne priča o zajedničkoj budućnosti, to je znak da razmišlja o raskidu. Smatra da je besmisleno raspravljati o nečemu što se neće dogoditi i što ne planira. Vrlo jasno.

Priča o prijateljstvu nakon ljubavi

Ukoliko s vremena na vrijeme pomene pozitivne strane raskida, vrlo je moguće da ga ima u planu i da vas priprema za ono što uskoro slijedi.

Nerado vas predstavlja kao dečka

Pred novim ljudima koje upoznajete izbjegava da vas predstavi kao svog dečka? Ako vas predstavlja kao svog prijatelja, razmislite o razlozima takvog ponašanja.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.