VITILIGO cream – Organski proizvod bez kortikosteroida

Pakovanje za 2 meseca terapije umesto 4.000 rsd samo 2.500 rsd,A pakovanje za 4 meseca terapije umesto 6.200 rsd samo 3.800 rsd. Terapija traje 6 meseci
krema vitiliga

Prirodni tretman protiv #VITILIGA broj 1 u svetu!

Po recepturi Nature World koja za ovaj proizvod garantuje 90 % uspešnosti . PORUCITE NA BROJ 062/301-063 , ili porukom u inbox stranice.

Bolest vitiligo pogađa gotovo dva odsto celokupne svetske populacije, što je slažete se sa nama itekako visok procenat stanovništva. Ovo autoimuno oboljenje manifestuje se pojavom belih pečata na koži. Iako oni ne ugrožavaju zdravlje drugih organa, oboleli mogu biti pod velikim stresom budući da je reč ne samo o zdravstvenom, već i estetskom problemu. Ne preporučuje se izlaganje suncu, pošto su bele fleke po telu itekako podložne opekotinama. Ova neprijatna bolest kože pogađa ljude svih uzrasta, mada se najčešće javlja između 10. i 30. godine. Najgore utiče na decu, koja su zbog svog neobičnog izgleda često izložena podsmehu u vrtiću ili školi. Ipak, da se sa njim može živeti normalno potvrđuje i tamnoputa vitiligo manekenka Vini Harlou, koju su vršnjaci u detinjstvu nazivali kravom i zebrom, a danas je angažuju svetski poznati dizajneri za različite projekte. lako je medicina gotovo nemoćna kada se bele fleke po koži prošire celim telom, nemojte očajavati, saznajte kako se prave prirodni preparati sa kojima možete nadoknaditi nedostatak melanina.

Uspešno vraća prirodnu boju kože na mestima gde su se pojavile bele fleke (depigmentacija).

Ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije. Potpuno je prirodan! Deluje kod odraslih i dece. Ne oštećuje kožu koja je normalno pigmentovana i bez straha je možete nanosti i na delove koji nisu zahvaćeni depigmentacijom. Odabrani biljni sastojci ovog melema (rendani kokos i ulje kokosa) prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju melanina, hormona zaduženog za pigmentaciju. Na taj način dolazi do vraćanja prirodne boje kože na mestima gde su se usled nedostatka melanina javile bele fleke.
Sastav:
Sušeni rendani
kokos
Crno seme kima
Djumbir
Žutikovina
Arnika
Manuka med
Pčelinji vosak
Kokosovo ulje
PORUCITE NA BROJ 062/301-063 , ili porukom u inbox stranice.