Vitka linija do ljeta uz savjete iz cijelog svijeta

Kada su u pitanju navike koje će očuvati vaše zdravlje, tada zemljopisne granice ne postoje. Poznato je da Azijatkinje često jedu rižoto i piletinu nakon glavnog obroka što se pokazalo kao odličan potez.

Kako biste se lakše izborili sa viškom kilograma i dotjerali liniju za predstojeće ljeto, pročitajte koje navike žena diljem svijeta su se pokazale učinkovitima:

Meksiko

Žene u Meksiku same pripremaju zdrave napitke kod kuće jer su sokovi koje mogu kupiti u trgovinama punišećera. Najčešće prave napitak od krastavaca, ali i ostalog voća i povrća koje pripremaju s hladnom vodom.

Australija

Mnoge žene diljem svijeta rade iu stresnom su okruženju. Ipak, žene u Australiji vikende koriste za odmor u punom smislu te riječi jer je balans bitan ženama u Australiji. Vlastiti užitak postao je pravi hit među Australijanka.

Redovni praznik, odlazak na izlete i održavanje društvenog života simbol je zdravlja u Australiji.

Nizozemska

U Nizozemskoj gotovo svi voze bicikle. I ne samo da time čuvaju okoliš nego i svoje zdravlje. Bicikl nije samo sredstvo koje koriste tijekom vikenda s društvom ili djecom i obitelji.

Grčka

Ovo je zemlja u kojoj se jede najviše povrća. Povrće je zastupljeno u gotovo svakom glavnom obroku Grkinja, a mnoga istraživanja pokazala su da česta konzumacija povrća čuva naše zdravlje kako starimo.

Tajland

Žene na Tajlandu masaže ne smatraju luksuzom već potrebom i zdravom navikom. Istraživanja su pokazala da masaže povoljno djeluju na psihofizičko zdravlje.

Švedska

Žene u Švedskoj opuštaju se zahvaljujući druženjima s prijateljima. Istraživanja su pokazala da su žene koje imaju jake društvene veze sretnije i zdravije, a nedavno istraživanje objavljeno u Perspektive Psychological Science pokazalo je da osobe koje imaju čvrste prijateljske veze žive duže.

Brazil

U svakom obroku Brazilke jedu voće. Žene u Brazilu ne izbjegavaju voće kao što to čine žene u Americi zbog šećera koji sadrži jer im prirodni šećeri daju energiju za svakodnevne aktivnosti.
Izvor:still

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.