Vodolija godišnji horoskop 2016

Odličan razdoblje za nove pothvate. Dobit ćete neophodnu pomoć od drugih, a rezultati rada bit će očigledni od lipnja.
vodolija godisnji horoskop 2016

Ljubav

Emotivni odnosi će dominirati u 2016. Za “singl” Vodenjaka idealan period za novu vezu je od kolovoza do listopada, a prosinac je predviđen za neobaveznu avanturu. Morate biti strpljiviji s partnerom i shvatite da ne morate uvijek dijeliti mišljenje. Ako pokažete više razumijevanja, odnos će biti uspješniji i romantičniji. Ne obećavajte ništa što ne možete ispuniti, to će biti upotrijebljeno protiv vas. Onima u vezi najharmoničniji razdoblje je od ožujka do srpnja, au studenom razmislite o proširenju obitelji.

Posao

Odličan razdoblje za nove pothvate. Dobit ćete neophodnu pomoć od drugih, a rezultati rada bit će očigledni od lipnja. Ne zanemarujte pravne aspekte u poslu. Imat ćete više samopouzdanja, bit ćete mnogo razumniji i smireniji u profesionalnim odnosima. Bivše kolege će vam pomoći da završite rad na određenim projektima. U prvoj polovici godine popravlja se financijska situacija. Ostvarit ciljeve koje ste postavili u 2015. Ako imate privatni biznis, ovaj period je idealan osvojiti nove teritorije. Krajem godine očekujte veći priljev novca, koji će vam omogućiti da se osigurate u narednim godinama. Ako imate kredite ili dugove, možete ih vratite u prvom dijelu godine.

Zdravlje

Od ožujka do listopada posao će vam oduzimati previše energije. Oni izdržljiviji će se uspješno boriti sa stresom, a slabiji će “pucati po šavovima”. Shvatite da je to samo posao i pokušate se opustiti pomoću meditacije.