Za sve koji vole skijanje – Val Torens

Ukoliko volite zimu i skijanje, prava destinacija za vas je Val Torens u Francuskoj. Tamo je uvijek sunčano, ima mnogo prostranih staza i nema mnogo gužve.
Val Torens skijanje
Ova destinacija je veoma privlačna, pa je najbolje da se raspitate kod različitih turističkih agencija koje ponude imaju. Ukoliko se odlučite za putovanje autom, smještaj nađite putem interneta. Vidjet ćete da postoje velike razlike u cijenama, a na vama je da odaberete onu koja vam najbolje odgovara.

Oduševit će vas staze koje su kilometrima duge, a kada se popnete na sam vrh pogled koji ćete imati je očaravajući.

Naravno ovo mjesto nije rezervisano samo za skijanje. Tu možete da uživate i u zabavama uz muziku uživo u mnogim barovima. Naravno tu su i restorani koji će vam pružiti niz predivnih jela u kojima ćete sigurno uživati.

Ukoliko volite romantiku i odlučili ste se partnerom posjetit ovo mjesto sigurno ćete uživati, jer ga krase mnoge romantične kućice napravljene u posebnom stilu, a osvjetljenje je zaista predivno.

Svakako biste trebali kupiti nekoliko suvenira, bilo da ih kupujete samo sebi ili dragim ljudima. To nisu obični suveniri, nego stvari koje vam mogu poslužiti za zimu, poput šalova, rukavica i razne skijaške opreme.
Pravo mjesto da provedete zimske praznike.
Izvor:ljepota.ba