Za turiste: najbolji šoping u beogradu?

Kada se odlučite za posetu nekoj metropoli, onda od nje očekujete zaista mnogo. Očekujete da ćete se dobro provesti, da ćete dobro jesti, dobro piti, videti savršena mesta, istorijska mesta, a sa druge strane i urbana mesta, ail i nesvakidašnja mesta.

Beograd zaista sve to može da ponudi. Beograd nudi istoriju, kulturu, dobar provod u svakom smislu, jer dobar provod za svaku osobu može da znači nešto drugo. Naravo u Beogradu možete da se susretnete sa svetski poznatim brendovima i ukoliko možda neki brendovi nisu došli u vaše države ili gradove, onda je to prilika da ih ovde kupite.

Pre svega toga morate da razmišljate o smeštaju u Beogradu, pored velikog broja hotela tu je i veliki izbor apartmana. Sigurno ćete naći pravo mesto za vas.

Tržni centar ušće – najpoznatiji tržni centar

Generalno najpoznatiji tržni centar u Beogradu jeste Ušće i ako ni zbog čega drugog onda treba da ga posetite, jer je najpopularniji. Birajte dobro vreme kada ćete posetiti ovaj tržni centar, jer je on generalno uvek put ljudi i to može malo da bude problem, ukoliko niste neki ljubitelj gužve. Ukoliko se vaši apartmani u Beogradu nalaze na primer blizu ovog tržnog centra, onda vam savetujemo da ustanete malo ranije i da vaš šoping obavite što je pre moguće.

Posle pet u ovom tržnom centru se okuplja veliki broj ljudi, jer većina i radi do pet, tako da im je to jedina prilika za šopingom. U ovom tržnom centru se nalaze mnogi poznati brendovi.

Tržni centar stadion – bez gužve

U starom delu grada nalazi se tržni centar Stadion, kojem je jedina prednost to što nema gužve. Gotovo u bilo koje god vreme da odete nećete imati problem sa gužvom. Jedini problem koji možete imati kada je ovaj tržni centar u pitanju, jeste nepostojanje velike ponude brendova.

U Stadionu ne postoje mnogi brendovi, postoji samo nekolicina i to vam može završiti posao, ukoliko ste čisto bez neke preterane obaveze i želje krenuli da pogledate kako izgleda neki tržni centar u Beogradu. Inače, lokacija i nije tako popularna, međutim sam kompleks tržnog centra je veoma luksuzan, a pritom ima i ekskluzivni restoran na vrhu zgrade.

Ovaj tržni centar se nalazi u naselju Braće Jerković, koje je oko sedam kilometara udaljeno od centra. U ovom delu grada možete pronaći dobre beogradske apartmane. Apartmani u Beogradu su generalno skuplji što se više približavate centru, tako da apartmane u Beogradu, u ovom delu Beograda možete po vrlo povoljnoj ceni da nađete.

Big šoping centar – među novijima

Beograd ima u planu izgradnju još nekoliko tržnih centara. Poslednji u nizu tržnih centara koji se otvorio jeste i Big šoping centar. Vrlo je popularan, jer se u njemu nalaze mnogi brendovi, koji su prvi put došli u Srbiji, na primer brend Reserved.

Ovaj tržni centar nije tako blizu grada i to može da bude jedini problem. Takođe apartmane u Beogradu na ovoj lokaciji ne možete pronaći tako lako, tako da bi vam od vašeg apartmana u Beogradu, odnosno u centru Beograda, do Big šoping centra trebalo malo duže.

Rajićeva šoping centar – najnoviji tržni centar u beogradu

Rajićeva šoping centar poznat kao tržni centar koji se nalazi u samom srcu Beograda, ulici Knez Mihailovoj. Poznat i po tome što se u njemu nalaze najpoznatiji i najluksuzniji svetski brendovi. Pored Rajićeve ćete sigurno proći, jer Knez Mihailovu ulicu sigurno nećete zaobići.

Dobra stvar je što ćete vi verovatno vaše apartmane u Beograd, tu pronaći upravo tu negde u samom centru, tako da će vam Rajićeva biti jako blizu, ukoliko se budete odlučili na kupovinu, a preferirate ove brendove.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.