Za turiste: najbolji šoping u beogradu?

Autor Datum 13/03/2018

Kada se odlučite za posetu nekoj metropoli, onda od nje očekujete zaista mnogo. Očekujete da ćete se dobro provesti, da ćete dobro jesti, dobro piti, videti savršena mesta, istorijska mesta, a sa druge strane i urbana mesta, ail i nesvakidašnja mesta.

Beograd zaista sve to može da ponudi. Beograd nudi istoriju, kulturu, dobar provod u svakom smislu, jer dobar provod za svaku osobu može da znači nešto drugo. Naravo u Beogradu možete da se susretnete sa svetski poznatim brendovima i ukoliko možda neki brendovi nisu došli u vaše države ili gradove, onda je to prilika da ih ovde kupite.

Pre svega toga morate da razmišljate o smeštaju u Beogradu, pored velikog broja hotela tu je i veliki izbor apartmana. Sigurno ćete naći pravo mesto za vas.

Tržni centar ušće – najpoznatiji tržni centar

Generalno najpoznatiji tržni centar u Beogradu jeste Ušće i ako ni zbog čega drugog onda treba da ga posetite, jer je najpopularniji. Birajte dobro vreme kada ćete posetiti ovaj tržni centar, jer je on generalno uvek put ljudi i to može malo da bude problem, ukoliko niste neki ljubitelj gužve. Ukoliko se vaši apartmani u Beogradu nalaze na primer blizu ovog tržnog centra, onda vam savetujemo da ustanete malo ranije i da vaš šoping obavite što je pre moguće.

Posle pet u ovom tržnom centru se okuplja veliki broj ljudi, jer većina i radi do pet, tako da im je to jedina prilika za šopingom. U ovom tržnom centru se nalaze mnogi poznati brendovi.

Tržni centar stadion – bez gužve

U starom delu grada nalazi se tržni centar Stadion, kojem je jedina prednost to što nema gužve. Gotovo u bilo koje god vreme da odete nećete imati problem sa gužvom. Jedini problem koji možete imati kada je ovaj tržni centar u pitanju, jeste nepostojanje velike ponude brendova.

U Stadionu ne postoje mnogi brendovi, postoji samo nekolicina i to vam može završiti posao, ukoliko ste čisto bez neke preterane obaveze i želje krenuli da pogledate kako izgleda neki tržni centar u Beogradu. Inače, lokacija i nije tako popularna, međutim sam kompleks tržnog centra je veoma luksuzan, a pritom ima i ekskluzivni restoran na vrhu zgrade.

Ovaj tržni centar se nalazi u naselju Braće Jerković, koje je oko sedam kilometara udaljeno od centra. U ovom delu grada možete pronaći dobre beogradske apartmane. Apartmani u Beogradu su generalno skuplji što se više približavate centru, tako da apartmane u Beogradu, u ovom delu Beograda možete po vrlo povoljnoj ceni da nađete.

Big šoping centar – među novijima

Beograd ima u planu izgradnju još nekoliko tržnih centara. Poslednji u nizu tržnih centara koji se otvorio jeste i Big šoping centar. Vrlo je popularan, jer se u njemu nalaze mnogi brendovi, koji su prvi put došli u Srbiji, na primer brend Reserved.

Ovaj tržni centar nije tako blizu grada i to može da bude jedini problem. Takođe apartmane u Beogradu na ovoj lokaciji ne možete pronaći tako lako, tako da bi vam od vašeg apartmana u Beogradu, odnosno u centru Beograda, do Big šoping centra trebalo malo duže.

Rajićeva šoping centar – najnoviji tržni centar u beogradu

Rajićeva šoping centar poznat kao tržni centar koji se nalazi u samom srcu Beograda, ulici Knez Mihailovoj. Poznat i po tome što se u njemu nalaze najpoznatiji i najluksuzniji svetski brendovi. Pored Rajićeve ćete sigurno proći, jer Knez Mihailovu ulicu sigurno nećete zaobići.

Dobra stvar je što ćete vi verovatno vaše apartmane u Beograd, tu pronaći upravo tu negde u samom centru, tako da će vam Rajićeva biti jako blizu, ukoliko se budete odlučili na kupovinu, a preferirate ove brendove.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.