Zara kolekcija za proljeće/ljeto 2017

Zara je jedan od omljenih brendova za većinu žena širom svijeta. Uvijek imaju moderne i poprilično povoljne odjevne predmete i asesoare, zato su prvi izbor većine žena. Pošto se bližimo dugo očekivanom proljeću, Zara je objavila svoju novu kolekciju za dolazeću sezonu proljeće/ljeto 2017, u saradnji sa svjetski poznatim modnim fotografom Steven Meisel – om.

Fotografije koje vam pokazujemo u ovom članku su crno bijele, klasične i vrlo otmjene. Crno bijela fotografija je izuzetno popularna u modnom svijetu, tako da ne iznenađuje da se i Zara odlučila za ovakve fotografije. Naravno da biste vidjeli neke od ovih odjevnih komada i asesoara u pravim bojama, morate posjetiti vama najbližu Zarinu prodavnicu ili pak posjetiti oficijelni Zarin sajt, što je puno jednostavnije. Pošto je jedan od najzastupljenijih trendova za sezonu proljeće/ljeto 2017, rokerski stil, Zara se pobrinula za veliki izbor bajkerskih, kožnih i bomber jakni. Naravno, osim ovog stila zastupljeno je još nekoliko. Nemoguće je zaobići vječno modernu ženstvenost i romantiku.

Tako da se u ovoj kolekciji nalazi mnogo odjevnih predmeta u ženstvenom cvijetnom uzorku, sa veselim bojama. Naravno, tu je i nezaobilazni etno uzorak, pošto je jedan od omiljenih stilova za ljeto!

Zara kolekciju za proljeće/ljeto 2017 provjerite ispod.