Zara kolekcija za sezonu jesen/zima 2017

Modni brend Zara je i dalje najpopularnija high street radnja u čitavom svijetu. To i ne čudi s obzirom da oni sve svjetske trendove rekreiraju po i dalje prilično povoljnim cijenama. Također u modnom brendu Zara možete pronaći sve što vam treba, bez obzira na godine koje imate. Ove sezone naglasak je na bojama. Izgleda da se eksplozija boja koja se koristila tokom ljeta prenosi i na jesen i zimu 2017- 2018 jer većina odjevnih predmeta izgleda prilično šareno, sa jakim bojama! Naravno ni jedna kolekcija jesen/zima 2017 – 2018 ne može proći bez popularne boje vina ili popularno zvane burgundy.

Ova boja osim što izgleda skupocjenu, vrlo se lako kombinuje i nikada ne možete pogriješiti sa njom. I dalje su aktuelne cipele sa debelim blok petama. To ne čudi jer su ovakve vrste potpetica jedne od najudobnijih. Ako birate asesoare u boji vina nećete pogriješiti jer uvijek izgledaju luksuzno i poprilično klasično.

Printovi su i dalje aktuelni, posebno cvjetni print. Ovo je bio jedan od najčešće korištenih printova tokom ljeta, to ne prestaje ni tokom jeseni. Boja senfa se svake jeseni vrati na velika vrata, tako da često možete pronaći kapute i haljine u ovoj boji. Na vama je da odlučite šta vam treba ove sezone!

Zara kolekciju za Jesen/Zima 2017 – 2018 pogledajte na fotografijama ispod.