Zara kupaći kostimi za 2018

Autor Datum 03/04/2018

Napokon je tu, kolekcija kupaćih kostima modnog brenda Zara za 2018 godinu. Boje i elegancija: to su čuvari kolekcije kupaćih kostima ovog modnog brenda.

Boje, trendi uzorci i modeli – ovo je savršena mješavina koja karakterizira kolekciju Zara kupaćih kostima, kako bi se osjećala senzualno i udobno pod suncem najtoplijeg godišnjeg doba. Dosta modela kupaćih kostima ove španjolske modne marke karakterizira cvjetni uzorak. U ovoj kolekciji ima dosta različitih modela jednodijelnih kupaćih kostima koji dolaze u bijeloj, crnoj i žutoj boji. A neki su od njih ukrašeni točkicama ili prugicama. Dva velika trend za 2018 godinu. Kada govorimo o dvodijelnim kupaćim kostimima sigurno će vaš prvi izbor biti crni kupaći kostim, ali u ovoj kolekciji možete pronaći dosta različitih kupaćih kostima u drugim bojama koji prate modne trendove za 2018 godinu. Posjetite trgovine ovoga modnog brenda i pronađite svaršen kupaći kostim za ljeto 2018.

Zara kupaće kostime za 2018 godinu možete pogledati na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.