Zašto bivšeg treba izbrisati sa Facebook-a?

Iako ste prekinuli riješila si ostati prijatelji na Facebooku? Većina žena razmišlja ovako, jer se ne želi baš u potpunosti da se odvoji od bivšeg dečka, ali upravo ti to otežava da konačno preboliš. Ako ste još uvijek prijatelji na Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži, obriši ga bez oklijevanja, evo i zašto.
zasto-bivseg-trebate-obrisati-sa-facebooka

Nećeš misliti na njega

Naravno da hoćeš, ali barem nećeš imati priliku da ulaziš na njegov profil i provjeravaš gdje je, s kim je i što radi.

Prijelazno razdoblje će biti lakši

Znamo da zvuči nevjerojatno da ćeš nekada moći zaboraviti na bivšeg, ali s vremenom hoćeš, a ako ga nemaš na Fejsbuku, prijelazno razdoblje će biti dosta lakši

Nećeš dolaziti u iskušenje

Događa se i najboljima, a ako ga obrišeš s Facebooka, manje su šanse da ćeš privući njegovu pozornost srceparajućim statusima i pjesmama s posvetom.

Postaješ nevidljiva

Ako te bivši stalno vidi na Fejsbuku, neće se pitati gdje si i što radiš. Ako ga obrišeš i blokiraš, neće znati gdje si, što radiš i više će razmišljati o tebi. Iako ovo ne treba ti biti bitna informacija, nije loše znati.

Skoncentrisaćeš se na druge

Kad bivšeg nema na vidiku, lakše ćeš primijetiti da postoje drugi zgodni momci. Možda te već sutra dočeka novi zahtjev za prijateljstvo koji će se pretvoriti u nešto više.
Izvor:index