Zašto je crna boja nezamenjiva?

Autor Datum 10/12/2018

Svaka žena treba imati bar nekoliko odjevnih predmeta crne boje. Crna je skoro uvijek dobar izbor i možete je uklopite sa svime. Osim toga, magično vas stanjuje. Ovih šest razloga govori u prilog činjenici da je odjeća crne boje nezamjenjiva.
zasto-je-crna-boja-nezamjenjiva

1) CRNO PA SE NE VIDI

Ako nešto prolijete na crnu majicu ili crnu haljinu, neće biti toliko uočljivo koliko bi bilo kada biste isto prosuli na odjeću druge boje. U crnom slobodno možete nastaviti večer bez straha da će vam netko vidjeti mrlju.

2) SA SVIME SE SLAŽE

Ako ste kupili novu šarenu suknju i ne znate s čime da združiti, obucite crnu majicu. Sa crnom nećete pogriješiti.

3) U CRNOM IZGLEDATE MRŠAVIJE

Crno “skida” kilograme. To je odavno poznato. Crna boja vas magično stanjuje i izdužuje.

4) MOŽETE KOMBINIRATI NEKOLIKO MATERIJALA

Koža, vuna, pamuk – ako je sve to crne boje, neće biti neukusno i neće bosti oči. Razni materijali crne boje dobro izgledaju zajedno.

5) MOŽETE GA NOSITE VIŠE PUTA

Uz poneki detalj koji ćete dodati svojoj odjevnoj kombinaciji, crnu majicu možete nositi više puta, a da se ne primijeti da ste je ranije nosili. Isto vrijedi i za bilo koji drugi odjevni predmet crne boje.

6) AKO MU DODATE NEKU JAKU BOJU, TO NE MOŽE ISPADNE LOŠE

Jessica Alba nije htjela potpuno da se zacrni, pa je oko vrata stavila žuti šal. Iako je jake žute boje, na crnoj podlozi izgleda savršeno.
Izvor:blic

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.